Τον Ιούλιο οι απ’ ευθείας πτήσεις J.F.K – Αθήνα των Νορβηγικών Αερογραμμών

0
Ένα από τα αεροπλάνα των Νορβηγικών Αερογραμμών.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Οι Νορβηγικές Αερογραμμές (Norwegian Airlines) ανακοίνωσαν ότι αρχής γενομένης της 2ας Ιουλίου 2019 θα ξεκινήσουν τις απ’ ευθείας πτήσεις από τον διεθνή αερολιμένα της Νέας Υόρκης «J. F. Kennedy» προς τον αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας.

Το διαφημιστικό των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

Οι πτήσεις από τη Νέα Υόρκη θα ξεκινούν στις 23.20 με ώρα αφίξεως στην Αθήνα την 20.25, ενώ οι πτήσεις από τον Ελευθέριο Βενιζέλο έχουν προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι και άφιξη στις 20.05 στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για μια από τις πιο θετικότερες εξελίξεις των τελευταίων ετών, διότι οι πτήσεις των Νορβηγικών Αερογραμμών Νέα Υόρκη – Αθήνα δε θα είναι εποχικές, όπως συμβαίνει με τις αμερικανικές εταιρείες μεταξύ των οποίων και η Delta Airlines.

Η δυναμική εισδοχή των Νορβηγικών Αερογραμμών στην ελληνική αγορά θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της πολυπληθούς ομογένειας της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης και θα συμβάλλει στην απογείωση του ελληνικού τουρισμού.

Παράλληλα θα αυξήσει τον ανταγωνισμό και θα παράσχει τη δυνατότητα στους ομογενείς και Αμερικανούς τουρίστες να έχουν περισσότερες από μία επιλογές για απ’ ευθείας πτήσεις καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Νορβηγικών Αερογραμμών https://www.norwegian.com/us/

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.