Απονεμήθηκαν τα βραβεία του διαγωνισμού χορού «Παράδοση» της Αρχιεπισκοπής

0
Στιγμιότυπα από το διαγωνισμό χορού "Παράδοση"

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σείστηκε, στην κυριολεξία, το αμφιθέατρο «Lefrak Concert Hall» του Κολεγίου του Κουίνς, από τους λεβέντικους χορούς που ερμήνευσαν τα χορευτικά των κοινοτήτων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ελληνικής κληρονομιάς και χορού «Παράδοση».

Πρόκειται για τον 7ο διαγωνισμό που διοργανώθηκε το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου, 2019 από τη διεύθυνση νεότητας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και συμμετείχαν χορευτικά από τις κοινότητες της Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας.

Στο διαγωνισμό παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο Επίσκοπος Φασιανής Αντώνιος, καθώς επίσης και οι ιερείς και ηγέτες των κοινοτήτων.

Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή με επικεφαλής τον π. Παναγιώτη Παπαζαφειρόπουλο, καθώς επίσης και τους χορευτές, τους δασκάλους και τους εκπροσώπους της κοινότητας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας διοργανώθηκε στο Terrace on the Park στο Φλάσινγκ ένα ανεπανάληπτο γλέντι στο πλαίσιο του οποίου απονεμήθηκαν τα βραβεία για κάθε τμήμα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος και ο Επίσκοπος Μηδείας Απόστολος ενώ απονέμουν τα βραβεία.

Στο Α’ Τμήμα την πρώτη θέση κατέκτησε το χορευτικό Archangel Michael Dance Troupe, τη δεύτερη  το χορευτικό Hellenic Dancers – Holy Trinity, Staten Island, την τρίτη θέση το χορευτικό St. Paul’s GOYA (Hempstead), ενώ το βραβείο των καλύτερων στολών απονεμήθηκε στο Archangel Michael Dance Troupe.

Στο Β΄ Τμήμα την  πρώτη θέση κατέκτησε το χορευτικό Klironomia (Byzantio Greek Dance and Cultural Center), τη δεύτερη θέση το DGK Dance Troupe, Brooklyn ενώ το βραβείο των καλύτερων στολών απονεμήθηκε στο Klironomia (Byzantio Greek Dance and Cultural Center).

Στο Γ’ Τμήμα την πρώτη θέση κέρδισε το χορευτικό Ksasteria (Byzantio Greek Dance and Cultural Center), τη δεύτερη το Archangel Michael Dance Troupe και την τρίτη θέση το St. Paul’s Greek School (Hempstead), ενώ το βραβείο καλύτερων στολών απονεμήθηκε στο χορευτικό Ksasteria (Byzantio Greek Dance and Cultural Center). Στο Τμήμα των Εφήβων (Senior Division) την πρώτη θέση κατέκτησε το Byzantio (Byzantio Greek Dance and Cultural Center), τη δεύτερη θέση το Syntrophia (Annunciation Greek Orthodox Church) και το βραβείο καλύτερων στολών στο χορευτικό Byzantio (Byzantio Greek Dance and Cultural Center).

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.