Ελληνοαμερικανός στηρίζει με πάθος το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών

0
To Κέντρο Υγείας Φιλιατρών.

Η αγάπη για τα Φιλιατρά και η διάθεση για προσφορά στη γενέθλια γη και τους ανθρώπους της έχουν αναγάγει το Φιλιατρινό ομογενή στις ΗΠΑ, Σταμάτη Ηλιάδη, σε στυλοβάτη του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών.

Πριν από δύο χρόνια ο κ. Ηλιάδης ανέλαβε το βάψιμο του Κ.Υ. της πόλης και, όπως έχει αναφερθεί στο «Θ», η πρωτοβουλία του αυτή ήταν άξια πολλών επαίνων, καθώς το Κ.Υ. Φιλιατρών πραγματικά άλλαξε όψη.

Η δομή αυτή, ούσα στη διοικητική ευθύνη, εποπτεία και έλεγχο απευθείας στις Διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών, αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά, δυστυχώς, εδώ και χρόνια ουδείς από τους αρμόδιους και έχοντες θεσμική ευθύνη συγκινείται και κάνει κάτι ουσιαστικό για τη βελτίωση των συνθηκών και της κατάστασης που επικρατεί.

Συνεχίζοντας ο κ. Ηλιάδης την προσφορά του στο Κ.Υ. Φιλιατρών, φέτος ανέλαβε τον ελαιοχρωματισμό στο εσωτερικό του κτηρίου και την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων.

Για το λόγο αυτό τον ευχαριστεί δημόσια ο διευθυντής του Κ.Υ., Δημήτρης Σωτηρόπουλος: «Είμαι ξανά στην ευχάριστη θέση, ως διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών, να ευχαριστήσω δημόσια το συμπατριώτη μας Σταμάτη Ηλιάδη, ομογενή κάτοικο Βοστώνης Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, για την προσφορά του και πάλι προς το Κέντρο Υγείας της πόλης μας.

Ο συμπατριώτης μας συνέχισε την ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας. Φέτος ανέλαβε και χρηματοδότησε το γενικό εσωτερικό ελαιοχρωματισμό και την αντικατάσταση σχεδόν όλων των φωτιστικών σωμάτων. Προ δύο ετών ανέλαβε και τελείωσε τον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό του Κέντρου Υγείας.

Η αγάπη του και το ενδιαφέρον του για την πόλη μας είναι μεγάλο και συνεχές. Η συνεχής υποβάθμιση της πόλης μας και ο φόβος περαιτέρω υποβάθμισης, με το πιθανό κλείσιμο του Κέντρου Υγείας, δεν τον αφήνουν αδιάφορο, παρότι δεν κατοικεί μόνιμα στα Φιλιατρά, και με τις όποιες δυνάμεις του προσπαθεί κι αυτός να το κρατήσουμε ανοιχτό και στελεχωμένο.

Ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συμπατριώτες, που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν τον τόπο μας. Ευχαριστούμε ξανά, λοιπόν, το φίλο συμπατριώτη Σταμάτη Ηλιάδη και να είναι σίγουρος ότι έβαλε και άλλο λιθαράκι στην προσπάθεια όλων μας να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών».

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.