Γεωργία Απόστολ – Georgia Apostol (1919 – 2019)

  0

  Η Γεωργία Απόστολ  το γένος Δημητροπούλου (Georgia Apostol, nee Demitropoulos) απεβίωσε  την Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 στο Σικάγο.

  Η σορός της το πρωί της Δευτέρας 11 Μαρτίου 2019 από τις 10.00 -10.30 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στη διεύθυνση 601 S. Central Ave., Chicago, IL 60644 και αμέσως μετά θα ψαλεί η νεκρώσιμη Ακολουθία.

  Θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Elmwood Cemetery.

  O θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Evangelene Poulos, Betty και James Gochis, Louis και Alexandra Apostol, William και Jeanne Apostol, τα εγγόνια Georgette και Marcus Carbajal, Dorette και Jeff Walker, Terry Poulos, Peter και Lynn Gochis, Alyssa και Stephen Sinclair, Peter και Elaine) Apostol, Alexander Apostol, τα δισέγγονα Alex, Andrew, Morgan, Richard, Steven, Collin, Sophia, James, Jordyn, Evangelene και Alexandra, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1919 και ήταν κόρη των αειμνήστων Βασιλείου και Βασιλικής Δημητροπούλου και ήταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο Peter Apostol.

  H οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της : the Assumption Greek Orthodox Church στη διεύθυνση 601 S. Central Ave., Chicago, IL 60644.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Nicholas M. Pishos Funeral Director, LTD. Info. 847-581-0536.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.