Ευγενία Λεοντίου – Eugenia “Jean” Leontios (1942 – 2019

  0

  Η Ευγενία Λεοντίου (Eugenia “Jean” Leontios) την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών.

  Η σορός της το πρωί της Παρασκευής, 1ης Μαρτίου 2019, από τις 9.30 – 10.30 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στη διεύθυνση 601 S. Central, Chicago, Illinois 60644. Αμέσως μετά στον ίδιο ναό θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα στο Κοιμητήριο Elmwood Cemetery.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τις αδελφές Athena Jameson, Christine Xerogianes, Betty Leontios, τον ανιψιό John Jameson, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η αείμνηστη ήταν κόρη των αειμνήστων Andrew και Olive (nee Politakis) Leontios. Είχε αποφοιτήσει από το Ωδείο του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα και ήταν μια καταξιωμένη πιανίστρια και δασκάλα.

  Ταυτόχρονα ήταν η πρώτη γυναίκα που έχει εκλεγεί ποτέ ως πρόεδρος της ιστορικής κοινότητας της Κοίμησης της Θεοτόκου  του Σικάγο.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο γραφείο τελετών NICHOLAS M. PISHOS FUNERAL DIRECTOR, LTD., Info: 847-581-0536 or www.colonialfuneral.com

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.