Απίστευτη η αγάπη της Ομάδας Πρατσινάκη για την μητέρα και τον νικητή του κορωνοϊού

0
H Μαρία Πρατσινάκη ενώ χαιρετά με δάκρυα συγκίνησης και η Ιωάννα Πρατσινάκη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Απίστευτη, με όλη τη σημασία της λέξεως, είναι η αγάπη της Ομάδας Πρατσινάκη (Team Pratsinakis) για την μητέρα τους Μαρία Πρατσινάκη και τον πατέρα τους Γιάννη που κατάφερε να κατανικήσει τον κορωνοϊό και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στην θαλπωρή της οικογένειάς του.

Πρόκειται για την Στέλλα – Μαρία, την Κατερίνα και την Ιωάννα, οι οποίες όταν εισήχθη ο πατέρας τους στο νοσοκομείο κίνησαν γη και ουρανό για την εθελοντική αιμοδοσία, για την ευαισθητοποίηση του κοινού για την πανδημία και για το ακαταμάχητο όπλο της προσευχής και της πίστης στην Ανάσταση στην καταπολέμηση κάθε ασθένειας.

Η Στέλλα – Μαρία, η οποία σπουδάζει Μάρκετινγκ και Ψυχολογία στο «College of New Jersey», η οποία κάθε χρόνο επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στα γενέθλια των γονέων της, λαμβάνοντας υπόψη ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν μπορούσαν να γιορτάσουν ως συνήθως τα γενέθλια της μητέρας της, Μαρίας, επέλεξε κάτι διαφορετικό αυτή την φορά.

Μέσω ενός μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνθηκε στους φίλους των γονέων τους και κατάφερε να διοργανώσει ένα καραβάνι αγάπης και να εκπλήξει ευχάριστα τη μητέρα της και τον πατέρας της Γιάννη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Cooper University Hospital» στο Κάντμεν της Νέας Ιερσέης.  

Οι φίλοι και οι φίλες των γονέων της – μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί  – το απόγευμα του Σαββάτου, 11 Απριλίου 2020 και συγκεκριμένα στις 2.00 μ.μ. στόλισαν τα αυτοκίνητά τους με πολύχρωμα μπαλόνια και πανό στα οποία αναγράφονταν «Χρόνια πολλά» και «Ταχεία Ανάρρωση και σχημάτισαν μια ατέλειωτη πομπή.

Μόλις πλησίαζαν το σπίτι της οικογένειας κορνάριζαν, τραγουδούσαν και έδιναν το αίσθημα στους γείτονες ότι ήρθε νωρίτερα η Ανάσταση.

Γιάννης Πρατσινάκης

Ο Γιάννης Πρατσινάκης παρακολούθησε μέσω του «facetime» το ανεπανάπλητο σκηνικό που είχαν στήσει τα κορίτσια του και έψαλε μαζί τους το «Happy Birthday» και ευχήθηκε χρόνια πολλά στην αξιολάτρευτη σύζυγό του και την ευγνωμοσύνη για την αγάπη τους.

Πάνω αριστερά η Μαρία Πρατινάκη με την Ιωάννα και ο Γιάννης Πρατσινάκης, ενώ επικοινωνούν μέσω του Facetime.

Ο Γιάννης Πρατσινάκης όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» έγινε το σύμβολο της νίκης κατά του κορωνοϊού, καθώς μετά από έντεκα ημέρες στον αναπνευστήρα κατάφερε να εξέλθει νικητής και αυτές τις ημέρες αναρρώνει στον θάλαμο του νοσοκομείου.

Η κόρη του Στέλλα – Μαρία επεσήμανε ότι από τις 26 Μαρτίου 2020 που ο πατέρας της εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω των επιπλοκών που προκάλεσε ο κορωνοϊός, μέχρι και την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ δεν τους επέτρεψαν λόγω της κατάργησης του επισκεπτηρίου να δουν τον πατέρα τους.

Οι έντεκα ημέρες που ο πατέρας της νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπως επεσήμανε, ήταν από τις πιο δύσκολες, λόγω της αβεβαιότητας και του φόβου.  

Οι φίλοι της οικογένειας Πρατινάκη οι οποίοι συμμετείχαν στο καραβάνι της αγάπης.

Επωφελούμενη της ευκαιρίας η Στέλλα – Μαρία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τον Δρ. Ηλία Ηλιάδη και όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου «Cooper University Hospital» για τις ηρωικές τους προσπάθειες, καθώς επίσης και για τις εκατοντάδες των συγγενών και φίλων που προσευχήθηκαν μαζί τους και ανταποκρίθηκαν στο αίτημά τους για αιμοδοσία.  

Ο Γιάννης είναι ένας εκ των διευθυντών της φαρμακοβιομηχανίας «Merck Pharmaceutical» και ηγείται των ερευνών για το εμβόλιο του κορωνοϊού (COVID- 19).

Γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1973 στην Αθήνα, είναι γιος του πρωτοπρεσβύτερου Εμμανουήλ Πρατσινάκη και της πρεσβυτέρας Μαρίας Πρατσινάκη και έχει άλλα δύο αδέλφια την Κατερίνα και τον Χαράλαμπο.

Τα πολύχρωμα μπαλόνια με τις ευχές “χρόνια πολλά” και “ταχεία ανάρρωση.

Ήρθε στην Αμερική σε παιδική ηλικία με την οικογένειά του και μεγάλωσε στη Νέα Ιερσέη και στους κόλπους της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης, όπου για δεκαετίες διατέλεσε ιερατικός προϊστάμενος ο πατέρας του, π. Εμμανουήλ Πρατσινάκης.

Ο Ιωάννης Πρατσινάκης και η Μαρία το γένος Γάσπαρη παντρεύτηκαν το 1997 και έφεραν στον κόσμο τρία κορίτσια και συγκεκριμένα την Στέλλα –Μαρία, την Κατερίνα και την Ιωάννα.

Η Μαρία, η Στέλλα, η Κατερίνα και η Ιωάννα αποτελούν τους φύλακες αγγέλους του Γιάννη και την «Ομάδα Πρατσινάκη» (Team Pratsinakis).

Διαβάστε επίσης

https://www.anamniseis.net/o-giannis-pratsinakis-nikise-ton-koronoio-i-ahepa-prosferei-geyma-stous-sotires-tou/ https://www.anamniseis.net/o-giannis-pratsinakis-nikise-ton-koronoio-i-ahepa-prosferei-geyma-stous-sotires-tou/ https://www.anamniseis.net/veltionetai-i-katastasi-tis-igias-tou-47xronou-omogeni-pou-nosilevete-gia-9-mera-stin-entatiki/

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.