Βασιλική Πανουσοπούλου – Vasiliki “Kiki” Panousopoulos (1940 – 2019)

  0

  Η Βασιλική Πανουσοπούλου (Vasiliki “Kiki” Panousopoulos) το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019, άφησε την τελευταία της πνοή έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το πρωί της Πέμπτης, 24 Ιανουαρίου 2019, θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Αγίου Δημητρίου στη διεύθυνση 2727 W. Winona Ave, Chicago, IL, και αμέσως μετά στον ίδιο ναό θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Στη συνέχεια οι συγγενείς και οι φίλοι θα μεταβούν στο κοιμητήριο Rosehill Cemetery προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ενταφιασμό τους.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά Maria Lambou και Leo Theodoropoulos, Peter και Evelyn Panousopoulos, Stella και Niko Georgopoulos, John και Amy Panousopoulos, τα εγγόνια Kikitsa, Rosa, Christina, Taso, Kayli, Alexis, George και Johnny, τα αδέλφια Stefanos και Peggy, Eva και George Kollintzas, Cristina Kiriazis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 1940 στο Λεβίδι Αρκαδίας και ήταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο Γεώργιο Πανουσόπουλο.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στο St. Jude Children’s Research Hospital, 262 Danny Thomas Pl Memphis, TN 38105.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο γραφείο Τελετών Smith Concoran (www.smithcorcoran.com )

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.