Ελευθέριος Μάντης – Eleftherios Mantis (1941 – 2019)

  0

  Ο Ελευθέριος Μάντης (Eleftherios Mantis) την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Ιανουαρίου 2019, από τις 5.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Smith – Corcoran Funeral Home, στη διεύθυνση 6150 N. Cicero Ave., Chicago, IL.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης, 24 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στη διεύθυνση 5649 N. Sheridan Road, Chicago, IL 6066.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Memorial Park Cemetery.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Παναγιώτα το γένος Καραβασίλα, τα παιδιά Stelios και Jessica Duffin – Mantis, Eleni και Scott Sommerschield, Sofia Mantis, τα εγγόνια Alexis, Jacob και Denise, τα αδέλφια Margaritis και Cassandra Mantis, Ariadne Fragos, τους κουνιάδους Katerina και Fotios Melegos, Christine και Kostas Psyhogios, Athanasios Karavaselas, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο αείμνηστος είχε γεννηθεί στις 24 Μαϊου 1941 στην Αιδηψό Ευβοίας και ήταν γιος των Παναγιώτη Μάντη και Ελένης το γένος Πουργιώτου.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο ομογενειακό Γραφείο Τελετών John G. Adinamis Funeral Director, Ltd.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.