Βανέσσα Δούμα – Console – Vanessa Dumas – Console (1967 – 2018)

  Η Βανέσσα Δούμα – Console την Παρασκεύη, 25η Μαϊου 2018 έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 51 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Τρίτης, 29ης Μαϊου 2018, από τις 3.00 – 7.00 μ.μ θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Sullivan Funeral Home», στην διεύθυνση 34 Beaver Rd. Wethersfield, C.T., 06109. Στον ίδιο χώρο, στις 6.30 θα ψαλεί το τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής της.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τετάρτης, 30ης Μαϊου 2018, στις 10.30 π.μ. στον ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην διεύθυνση 433 Fairfield Ave. Hartford, CT, 06114.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Cedar Hill Cemetery / Crematory» στην διεύθυνση, 453 Fairfield Ave., Hartford, CT, 06114.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην μνήμη της στο “The Eleanor Buck Wolf Nature Center” στην διεύθυνση 156 Prospect Street, Wethersfield 06109 ή στην κοινότητά της St. George Greek Orthodox Cathedral στη διεύθυνση 433 Fairfield Avenue, Hartford 06114.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Andrew John “AJ” και Serena Console, την μητέρα της Σταματία (Stem) Δούμα, τα αδέλφια Παντόρα και John Niantic, Dana και Tim (Wethersfield), Ted and Nhu Doumas, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα ήταν κόρη του αειμνήστου Κωνσταντίνου (Γκας) Δούμα και της Σταματίας και είχε άλλα τρία αδέλφια, την Παντόρα, την Ντάνα και τον Θεόδωρο.

  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Wethersfield του Κονέκτικατ. Μετά την αποφοίτηση από το λύκειο Wethersfield High School έγινε δεκτή και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο «University of Connecticut».

  Η αείμνηστη ήταν ενάρετη και καλλιτέχνης (creative artist).

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.