Εμμανουήλ Φ. Παπαδάκης – Emmanuel Philippos Papadakis (1934 – 2018)

  Ο Δρ. Εμμανουήλ Φίλιππος Παπαδάκης (Emmanuel Philippos Papadakis) την Πέμπτη, 24 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών στο Wyomissing της Πενσιλβάνιας έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το πρωί της Πέμπτης από τις 9.30 – 10.30 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού στην διεύθυνση 64 Hershey Ave. Lancaster, PA 17603. Αμέσως μετά θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία και ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «Charles Evans Cemetery», στο Reading, PA.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεές στη μνήμη του στο  The Annunciation Greek Orthodox Church Altar Fund c/o Rev. Alexander Veronis είτε στον οργανισμό «Feeding America», PO Box 96749 Washington, DC 20090.

  Ο θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Στέλλα Παπαδάκη, τα παιδιά Susan Helen Papadakis και Damon J. A. Goldstein, Philip E. Papadakis  και Lisa Griffen Christopher E. Papadakis και Martha Bordic, Nicholas E. Papadakis και Jessica Fields , τα οκτώ εγγόνια και τον αδελφό του Myron P. Papadakis.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Δεκεμβρίου 1934. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο MIT και στην συνέχεια ολοκλήρωσε την διδακτορική διατριβή και απέσπασε το πτυχίο του Διδάκτορα (PhD).

  Διετέλεσε αναπληρωτής διευθυντής στο «Center for Nondestructive Evaluation» στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αϊόβα (Iowa State University) και αργότερα διηύθυνε το Τμήμα Έρευνας και Ελέγχου (Quality Control Research) της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford Motor Company.

  Είχε τιμηθεί με τα βραβεία «Biennial» και «Lester Mehl Honor» και είχε πλούσιο συγγραφικό έργο.

  Η ευθύνη για την διοργάνωση της κηδείας έχει ανατεθεί στο γραφείο τελετών «Charles F. Snyder Funeral Homes» στο Λάνκαστερ Πενσιλβάνιας.

  -Advertisement-


  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.