Ειρήνη Γ. Μακρινού – Irene G. Makrinos (1924 – 2018)

  Η Ειρήνη Μακρινού (Irene G. Makrinos) την Δευτέρα 21 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή στο Σικάγο έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά και τα εγγόνια της.

  Η σορός της το πρωί της Δευτέρας, 28 Μαϊου 2018, από τις 8-9 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Τιμίου Σταυρού στο Μπρούκλιν και αμέσως μετά θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Long Island National Cemetery στην διεύθυνση 2040 Wellwood Ave. Farmingdale, NY 11735.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Αδαμάντιο και Ανθούλα Μακρινού, Νικόλαο και Μαρία Μακρινού, Μαρία (Mary) και Γιώργο Καράβολο, Afrodite Michael Tsatsis, τα εγγόνια Γιώργο και Σούζαν Μακρινού, Ειρήνη και Τάσο Σακκά, Νικόλαο Μακρινό, Γιώργο Μακρινό, Ντιν Μακρινό, Ειρήνη Μακρινού, Karian και Michael Markos, Στέφανο Καράβολο, Νικόλαο Καράβολο, Maria Cyza, Lenny Cyza, Γιώργο Τσάτση και Βασίλη Τσάτση, τα δισέγγονα Melody Makrinos, Ηλία Μακρινό, Μάριο Σακκά, Fania Μάρκου, Mairi Μάρκου και Μαρκέλλα Μάρκου, Gabriella Cyza, την αδελφή Ειρήνη Καραγιάννη, την κουνιάδα Ειρήνη Μ. Τσάκου, τα ανίψια, τα ξαδέλφια, οι κουμπάροι και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.  

  Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί στα Καρδάμυλα της Χίου.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.