Αναστάσιος (Τομ) Καυκής – Tom Anastasios Kafkes (1927 – 2018)

  0
  Κερί.

  Ο Αναστάσιος (Τομ) Καυκής (Tom (Anastasios) Kafkes) την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών έχοντας στο πλευρό την πολυαγαπημένη οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Παρασκευής, 21 Δεκεμβρίου 2018, από τις 4.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Smith-Corcoran Funeral Home στη διεύθυνση 6150 N Cicero Ave, Chicago.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου και ώρα 9.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση 2701 N. Sheffield Ave Chicago, IL. Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Elmwood Cemetery.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Emily Kafkes, το γένος Karavites, με την οποία έζησαν αγαπημένοι για 62 χρόνια, τα παιδιά Bessie και James Hatzis, George και Anastasia Kafkes, Angelo και Lamprini Kafkes, τα εγγόνια George Hatzis, Thomas Hatzis, Thomas και Alison Kafkes, Elyse και Ben Cox, Emily Kafkes, Emily Kafkes, και Julia Kafkes.

  Ο αείμνηστος είχε γεννηθεί στις 1 Σεπτεμβρίου 1927 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας και ήταν γιος των αειμνήστων Άγγελου και Βασιλικής Καυκή και είχε και τρία άλλα αδέλφια τους αειμνήστους Γρηγόρη, Παναγιώτη και Θεόφιλο.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο ναό του Αγίου Γεωργίου (St. George Greek Orthodox Church) είτε στο Greek American Rehabilitation & Care Centre www.greekamericancare.org.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών John G. Adinamis Funeral Director, Ltd.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.