Ανδρέας Κ. Παυλάκος – Andrew Konstantinos Pavlakos (1933 – 2018)

  0
  Κερί.

  Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου Παυλάκος (Andrew Konstantinos Pavlakos) την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Παρασκευής, 21 Δεκεμβρίου 2018, από τις 6.00 – 8.00 μ.μ., θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Curlew Hills in Palm Harbor» στη διεύθυνση 1750 Curlew Road, Palm Harbor, FL, US, 34683.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 22 Δεκεμβρίου 2018, στις  11.00 π.μ. στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας, 409 S. Old Coachman Road, Clearwater, FL 33765. Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο κοιμητήριο Curlew Hills Memory Gardens.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του, π. Κωνσταντίνο και πρεσβυτέρα Pauline Παυλάκου, Γεώργιο και Ελένη Παυλάκου, τα εγγόνια  Christina και Mike Dietrich, Fr. Andrew και Caroline Παυλάκου, Christopher και Emily Παυλάκου, Andreas και Maroula Παυλάκου, τα δισέγγονα Sebastian, Vaia, Johnny, Dima και Lucy Pauline, τα ανίψια τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα. Ο εκλιπών γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μαγούλα της Σπάρτης.

  Αρχικά μετανάστευσε στο Τορόντο του Καναδά και μετά από μερικά χρόνια ήρθε στην ελληνοκρατούμενη Αστόρια όπου μαζί με την αείμνηστη σύζυγό του Χριστίνα μεγάλωσαν την οικογένειά τους.

  Με το επιχειρηματικό τους δαιμόνιο απέκτησαν εστιατόρια αρχικά στην Αστόρια, μετά στη Βαλτιμόρη και αργότερα στο Βόρειο Μαϊάμι και στην Τάμπα.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα της Αγίας Τριάδας (Trinity Greek Orthodox Church Capital Campaign at 409 S. Old Coachman Road, Clearwater, FL 33765 είτε στην κοινότητα της Αγίας Αικατερίνης (Saint Katherine Greek Orthodox Church, 3149 Glen Carlyn Road, Falls Church, VA 22041).

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.