Τόμυ (Αθανάσιος) Τζιτζιάκος – Thomas Gigiakos (1924 – 2018)

  0

  Ο Τόμυ (Αθανάσιος ) Τζιτζιάκος  (Thomas Gigiakos) την Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 94 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Παρασκευής, 10 Αυγούστου 2018, από τις 2.00 – 5.00 και 7.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Frederick Funeral Home» στη διεύθυνση 192-15 Northern Boulevard, Flushing, New York 1135.

  Η Νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου,  στις 9.30 π.μ. στον ιερό ναό του Τιμίου Σταυρού, στη διεύθυνση 150-05 12 Ave, Whitestone, N.Y., 11357.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Flushing Cemetery στη διεύθυνση 163-06 46th Avenue, Flushing, New York 11358.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Αννα το γένος Λυμπεράτου, τα παιδιά Φωκίων (‘Ακη) Αυγερινό), Κωνσταντίνα και Μιχάλη Τεγερίδη, τα αδέλφια Μάρκο και Φωτεινή, τους κουνιάδους Διονύσιο και Μαρία Λυμπεράτου, Δημήτρη και Δήμητρα Λυμπεράτου, Μένια και Σπύρο Μιχαλάτο, Γιώργο και Σπυριδούλα Λυμπεράτου, Ελένη και Στέλιο Μιχαλάτο, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1924 και μεγάλωσε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκη. Οι αείμνηστοι γονείς του Θεμιστοκλής και Ελένη Τζιτζιάκου κατάγονταν από την Έδεσσα και έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά τον Τόμυ (Αθανάσιο), το Μάρκο και τη Φωτεινή και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Ο πατέρας του απεβίωσε πρόωρα και ο Τόμυ που ήταν μεγαλύτερος έγινε ο προστάτης και ο φύλακας άγγελος της μητέρας και των αδελφιών του.

  Ο εκλιπών ήταν ενάρετος, μεγαλόκαρδος και αγαπούσε όλον τον κόσμο. ‘Ηταν εργασιομανής και μαζί με τη σύζυγό του Αννα διατηρούσαν το δικό τους κατάστημα γούνας στο Μανχάταν με την επωνυμία «Gigi Furs» και άλλες επιχειρήσεις.

  Η σύζυγός του Αννα κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι ο Τόμυ αγαπούσε όλον τον κόσμο και ότι αγάπησε τα παιδιά της Φωκίωνα και Κωνσταντίνα σαν δικά του παιδιά και τους παρείχε τη δυνατότητα να σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια.

  Ο Φωκίων ακολούθησε την ιατρική και διατηρεί το δικό του Κέντρο Χειροπρακτικής και η Κωνσταντίνα σπούδασε οικονομικές επιστήμες.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προβούν σε δωρεές στη μνήμη του στον ιερό ναό του Αγίου Γερασίμου στο Μανχάταν (St. Gerasimos Greek Orthodox Church 153 W. 105th Street, New York, NY 10025.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.