Αύριο το 40ήμερο μνημόσυνο του 57χρονου Περικλή Α. Τζόνσον

  0
  Ο αείμνηστος Περικλής (Πέρι) Αθανάσιος Τζόνσον. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας.

  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ (196-10 Northern Blvd. Flushing, NY 11358) θα τελεστεί το πρωί του Σαββάτου, 22 Ιουνίου 2024 και ώρα 8.30 π.μ. το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του Περικλή (Πέρι) Αθανασίου Τζόνσον (Pericly (Perry) Athanasios Jonson).

  Ο Περικλής Αθανάσιος Τζόνσον απεβίωσε στις 13 Μαϊου 2024 σε ηλικία 57 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και φίλους.

  Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στις 17 Μαϊου 2024 στον ναό του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ και αμέσως μετά ο ενταφιασμός του στο κοιμητήριο «Flushing Cemetery» στην διεύθυνση 163-06 46th Ave, Flushing, NY 11358.

  Ο θάνατός του καταλυπεί την μητέρα του Θεώνη Χρυσοχόου, τα αδέλφια Catherine και Stephen Leach, Βασίλειο (Μπίλι) και Δέσποινα Χρυσοχόου, τα ανίψια Gabrielle και Cassandra Leach, Τριανταφυλλιά και Θεώνη Χρυσοχόου, τα ξαδέλφια, τους θείους, τις θείες και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο αείμνηστος γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 1966 στη Νέα Υόρκη. Οι γονείς του Χάρης (Χαράλαμπος) Τζόνσον (αείμνηστος) και Θεώνη το γένος Ρέλλου μεγάλωσαν τον Πέρι και τα αδέλφια με την αγάπη για την ομογένεια και την Ελλάδα. Ο Περικλής μεγάλωσε στην Αστόρια, στο Φλάσινγκ, καθώς επίσης και στην Αθήνα, στην Ελλάδα.

  Φοίτησε στο Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Δημητρίου Αστόριας από το νηπιαγωγείο έως την 3η τάξη και επέστρεψε για το λύκειο, απ’ όπου αποφοίτησε το 1984. Από την 4η τάξη έως την 8η τάξη, πήγε για ένα διάστημα στα Αμερικανικά Κοινοτικά Σχολεία της Αθήνας και στη συνέχεια στο Καθεδρικό Σχολείο στο Μανχάταν.

  Είχε πάθος για την γυμναστική και κυρίως το bodybuilding και strength training. Ήταν απίστευτος ποδοσφαιριστής και γρήγορος δρομέας. Του άρεσε να ψωνίζει, να μαστορεύει στο γκαράζ, να δοκιμάζει νέες συσκευές, να ψαρεύει με τους φίλους του και να μαγειρεύει επίσης.

  Ο Perry διακρινόταν για το σπάνιο του χαρακτήρα και κυρίως για το ότι είχε καρδιά μικρού παιδιού.  Ήταν πολύ δοτικός, προσφερόταν πάντα να βοηθήσει όπου μπορούσε. Ο Perry ήταν αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς του και φύλακας άγγελος της μητέρας του, Θεώνης.

  Ήταν μεγάλος υποστηρικτής των ροκ συγκροτημάτων του Billy «Phoenix Reign» και «Porphyra» και συχνά συμμετείχε στα κινηματογραφικά σχέδια του αδελφού του Βασίλειου. Στον Perry άρεσε να επισκευάζει και να κατασκευάζει πράγματα με τον κουνιάδο του Steve και έκανε πάντα αστεία με τη νύφη του, τη Δέσποινα. Του άρεσε να παίζει και να περνάει χρόνο με τις ανιψιές του. Ακόμη και όταν όλοι οι άλλοι ήταν κουρασμένοι, εκείνος συνέχιζε να διασκεδάζει όλα τα κορίτσια. Άγγιξε τις ζωές πολλών ανθρώπων με την καλή του καρδιά και το χιούμορ του, αφήνοντας μια διαρκή επίδραση σε όσους τον γνώριζαν.

  Οι «Αναμνήσεις» εκφράζουν τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.