Πηνελόπη Λέστερ – Penelope “Penny” Lester (1925 – 2018)

  0

  Η Πηνελόπη Λέστερ, το γένος Καραδήμου (Penelope “Penny” Lester) την Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 93 ετών.

  Η σορός της το πρωί της Παρασκευής, 10ης Αυγούστου 2019 από τις 10.00 – 11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό τη Κοίμησης της Θεοτόκου στη διεύθυνση 111 Island Pond Road, Manchester, NH 03109 και αμέσως μετά θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα στο Κοιμητήριο Pine Grove Cemetery στη διεύθυνση 765 Brown Ave, Manchester, NH 03103.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά Stephen Lester και Lois Gibbs, Electra Alessio, Corinne Lester, Joy Lester και James Boyd, τα εγγόνια Michael Gibbs, Melissa Lester, Ryan Lester, Christopher Lester, Amanda Boyd, Elizabeth Cammarata και Emily Boyd, τα δισέγγονα Anna, Sean and Samuel Makowski, την αδελφή Andromachi Pagonis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1925 στον Βυθό Κοζάνης. Οι αείμνηστοι γονείς της Χρήστος και Ζωή Καραδήμου τη γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Μαζί με τον αείμνηστο σύζυγό της Steven Mitrakas Lester διατηρούσαν το δικό τους κατάστημα. Πρόκειται για το Lester’s Variety in Quincy, MA.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο Kingston Volunteer Fire Association, P.O. Box 302, Kingston, NH 03848 είτε στο Amedisys Foundation (aka Beacon Hospice), 25 New Hampshire Ave., Suite 272, Portsmouth, NH 03801.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.