Ο Παγκύπριος κατέκτησε το Κύπελλο «Dr Manning Cup»

1
Ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Φίλιπ Κρίστοφερ σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τους προπονητές, τους πρωταθλητές και τα στελέχη του Παγκυπρίου.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ποδοσφαιρική Ομάδα του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής (The New York Pancyprian Freedoms) την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 αναμετρήθηκε με την ομογενειακή ομάδα ΔΟΞΑ (Doxa SC), κέρδισε στα πέναλτι 5-4 και κατέκτησε και πάλι μετά από 11 χρόνια το κύπελλο Dr Manning Cup.

Πρόκειται για το πρωτάθλημα που διοργανώνει ο «Eastern New York State Soccer Association (ENYSSA) και στο οποίο συμμετέχουν και άλλες ομογενειακές ομάδες.  

Ο α’ αντιπρόεδρος της Eastern New York State Soccer Association (ENYSSA) Peter Pinori πλαισιωμένος από άλλα στελέχη συγχάρηκε τους πρωταθλητές, τον προπονητή Πάνο Ονησιφόρου και την ηγεσία του Παγκυπρίου Συνδέσμου και παρέδωσε το τρόπαιο στον αρχηγό της ομάδας Ανδρέα Χρόνη.

Οι πρωταθλητές του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής με το τρόπαιο.

Ο κ. Pinori ευχήθηκε στους πρωταθλητές όπως κερδίσουν το περιφερειακό, όσο και το εθνικό.

Ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής και της ΠΣΕΚΑ Φίλιπ Κρίστοφερ συνεχάρη τους πρωταθλητές διότι με τη νίκη στα πέναλτι απέδειξαν ότι είναι καμωμένοι από καλή στόφα. Παράλληλα συνεχάρη και τον προπονητή Πάνο Ονησιφόρου και τους συνεργάτες του.    

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στους ομογενείς Μιχάλη Κλαρκ, Ανδρέα Χρόνη (αρχηγό), Ανδρέα Ιωσηφίδη, Αρσένιο Δημητρίου και τον τερματοφύλακα Αριστείδης Κωστέα που αποτελούν τον πυρήνα της ομάδας και οι οποίοι άφησαν το δικό τους στίγμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Παγκύπριος που έχει κατακτήσει το κύπελλο Dr Manning το 2006, 2007, 2008, 2010, 2012 και το 2023, τώρα πλέον έβαλε πλώρη για το USASA Region I Amateur Cup και στις 23 Απριλίου θα αναμετρηθεί με την Newtown Pride FC στο Κονέκτικατ. 

Η πρωτοθλήτρια ομάδα του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής.
Κύπελλο «Dr Manning Cup».
-Advertisement / Διαφήμιση-

1 COMMENT

  1. […] οποίο απέσπασε το 2023 η θρυλική ομάδα του Παγκυπρίου. Το πρώτο κύπελλο ήταν το Dr Manning Cup, όπως έγραψαν οι «Αναμ… και το κατέκτησε στις 12 Μαρτίου 2023 μετά την νίκη με […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.