Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος και οι πρωταθλητές θρηνούν για τον Μίμη Παπαϊωάννου

0
Η ανακοίνωση του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η είδηση για τον θάνατο του θρυλικού ποδοσφαιριστή Μίμη Παπαϊωάννου προκάλεσε θλίψη στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αμερικής, στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές της «New York Pancyprian Freedoms» και κατ΄ επέκταση στην ομογένεια.

Κι αυτό διότι ο αείμνηστος δεν διέπρεψε μόνο στα γήπεδα της γενέτειρα, αλλά και στα γήπεδα της Αμερικής. Ήταν επίσης ο αρχιτέκτονας της κατάκτησης των τριών από τα έξι εθνικά πρωταθλήματα από την «New York Pancyprian Freedoms». Πρόκειται για τα πρωταθλήματα των ετών 1980, 1982 και 1983.

Ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής και της ΠΣΕΚΑ, Φίλιπ Κρίστοφερ, εξέδωσε ψήφισμα μέσω του οποίου εκφράζει την θλίψη και την συγκίνηση για τον θάνατο του Μίμη Παπαϊωάννου, πρώην παίκτη και προπονητή της ομώνυμης ποδοσφαιρικής ομάδας (New York Pancyprian Freedoms) και μεταξύ άλλων αναφέρει:

Σήμερα, 15 Μαρτίου 2023, θρηνούμε για έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της Ελλάδας, τον Μίμη Παπαϊωάννου.

Ο Μίμης έχει διατελέσει παίκτης και προπονητής της New York Pancyprian Freedoms από το 1979 μέχρι το 1985 και οδήγησε την ομάδα στους τελικούς των τριών εθνικά πρωταθλημάτων και στους ημιτελικούς της CONCACAEF.

Εμείς τιμούμε τα μνημειώδη επιτεύγματά του και εκφράζουμε τα εγκάρδια συλλυπητήρια στην σύζυγό του Μαρία και στις δύο κόρες του.

Ο αείμνηστος ενέπνευσε άπειρους άνδρες και γυναίκες να λατρεύσουν τον αθλητισμό και να διατηρήσουν τα ιδεώδη και τις αξίες του Ελληνισμού.

Αιωνία του η μνήμη.

Διαβάστε επίσης: https://www.anamniseis.net/pethane-o-thrylos-tis-aek-mimis-papaioannou/  

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.