Στυλιανή Κωνσταντοπούλου – Styliani (Stella) Konstantopulos (1943 – 2018)

  0
  Κερί.

  H Στυλιανή (Στέλλα) Κωνσταντοπούλου (Styliani (Stella) Konstantopulos) τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 84 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Νοεμβρίου 2018, από τις 5.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «McLaughlin and Sons Funeral Home» στη διεύθυνση 9620 3rd Ave, Brooklyn, NY 11209.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. στον ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στη διεύθυνση 224 18th Street, Brooklyn, NY 11215.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Κωνσταντίνο και Μεταξία Κωνσταντοπούλου, Ευγενία Κωνσταντοπούλου, τα εγγόνια Γιώργο και Laura-Katerina Κωνσταντοπούλου, Αδάμ και Θεοδώρα Κωνσταντοπούλου, Νεκτάριο και τη μνηστή του Alexandra Tilocca, Σιδερούλα Ζία, τα δισέγγονα Μιχάλης, Κωνσταντίνος και Ειρήνη Κωνσταντοπούλου, η αδελφή Καίτη Αλιγιάννη, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Ευγενία και είναι πεθερά της προέδρου της Φιλοπτώχου Αδελφότητας της Κοινότητας της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Μπρούκλιν, κ. Μεταξίας Κωνσταντοπούλου.  

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.