Απόστολος (Πολ) Τριπόδης – Paul Tripodis (1962 – 2018)

  0

  Ο επιχειρηματίας Απόστολος Τριπόδης (Paul Tripodis) το βράδυ της Τρίτης, 20 Νοεμβρίου 2018 απεβίωσε πρόωρα λόγω καρδιακής προσβολής  έχοντας στο πλευρό τη σύζυγό του.

  Η σορός του το απόγευμα της Παρασκευής, 23 Νοεμβρίου 2018, από τις 2.00 – 4.00 και 7.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Joseph Farenga & Sons, Inc στη διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd, Astoria, N.Y., 11105.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί το απόγευμα του Σαββάτου, 24 Νοεμβρίου 2018, στις 2.30 μ.μ. στο «All Souls Crematory» στη διεύθυνση 72-02 Astoria Blvd, East Elmhurst, N. Y., 11370.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Λίντα με την οποία έζησαν αγαπημένοι για 31 συναπτά έτη, τη νύφη του Αγγελική (Angela) Τριπόδη, τα ανίψια Κώστας, Μαρία και Χρυσούλα και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο αείμνηστος γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1962 στον Πύργο της Σάμμου και ήρθε στη Νέα Υόρκη σε ηλικία 4 ετών. Μεγάλωσε στην Αστόρια και τα τελευταία 40 χρόνια ήταν μόνιμος κάτοικος του Sunnyside.

  Οι αείμνηστοι γονείς του Κώστας και Μαρία Τριπόδη έφεραν στον κόσμο άλλα δύο παιδιά, τους αειμνήστους Δημήτριο και Γρηγόρη και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο Bryant High School έγινε δεκτός και αποφοίτησε από το New York Institute of Technology στο Old Westbury της Νέας Υόρκης.

  Ο εκλιπών ήταν κτηματομεσίτης και ένας από τους καλύτερους γνώστες της αγοράς ακινήτων της Αστόριας και πολλών άλλων περιοχών της Νέας Υόρκης και μαζί με τη σύζυγό του Λίντα διατηρούσαν το Γραφείο «Merit Group & Associates» με έδρα το Sunnyside του Κουίνς.

  Μια από τις τελευταίες επιθυμίες του αειμνήστου ήταν η δωρεά οργάνων και η σύζυγός του Λίντα μερίμνησε και την Τετάρτη έγινε και η μεταμόσχευση των ματιών του σε ένα τυφλό παιδί.

  Οι συγγενείς και οι φίλοι άνοιξαν λογαριασμό στο www.gofundme.com (https://www.gofundme.com/larger-than-life-kiss-let039s-honor-paul) προκειμένου να διαιωνίσουν τη μνήμη του και η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Οι φίλοι του αειμνήστου έθεσαν ως στόχο τη συγκέντρωση πέντε χιλιάδων και τις πρώτες 24 ώρες ανταποκρίθηκαν 32 άτομα τα οποία προσέφεραν το ποσό των $2.805.

  Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για την ενίσχυση του «The American Heart Association» καθώς και για The American Diabetes Association.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.