Σοφία Κέι Ντούνκαν – Sophia Kay Alevizos Duncan (1936 – 2018)

  Η Σοφία Κέι Ντούνκαν (Sophia Kay Alevizos Duncan) την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή στην πόλη Tarzana, CΑ έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της. 

  Οι οικείοι, οι συγγενείς και οι φίλοι το απόγευμα της Κυριακής, 10 Ιουνίου 2018 επρόκειτο να συγκεντρωθούν στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης στη διεύθυνση 722 Knob Hill Avenue, Redondo Beach, CA 90277, προκειμένου να παρακολουθήσουν το τρισάγιο υπέρ της ανάπαυσης της ψυχής της. Το πρωί της Δευτέρας, 11 Ιουνίου 2018 στις 11.00 π.μ. θα συγκεντρωθούν και πάλι στον ίδιο ναό για να παρακολουθήσουν τη Νεκρώσιμη Ακολουθία. 

  Ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα στο «PIERCE BROTHERS VALLEY OAKS MEMORIAL PARK» στη διεύθυνση: 5600 Lindero Canyon Road, Westlake Village, CA 91362.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Kosta Duncan, Katrina και Ted Wolfe and Alek Alevizos, τα εγγόνια Joseph, Samuel και Kasiani Wolfe, Victoria και Isabella Duncan, τα αδέλφια Georgia Defterios, George και Gail Alevizos,τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Αντζελες στις 6 Απριλίου 2018. Οι αείμνηστοι γονείς της Κωνσταντίνος και Κασσιανή Αλιβίζου (Gus & Kasiani Alevizos) την γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας και επένδυσαν στην παιδεία της και των αδελφών της.

  Η εκλιπούσα αποφοίτησε από το University of Southern California.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.