Γεωργία Αλεξίου – Georgia Alexiou (1940 – 2018)

  Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε στην κοινότητα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Πορτ Ουάσινγκτον της Νέας Υόρκης ο τραγικός θάνατος της Γεωργίας Αλεξίου.

  Η εκλιπούσα, όπως έγραψε η τοπική εφημερίδα Port Washington Patch το βράδυ της Κυριακής, 10ης Ιουνίου 2018 στις 9.00 μ.μ. οδηγούσε επί της Οδού W. Shore Road στο Ρόσλιν της Νέας Υόρκης και το αυτοκίνητό της, τύπου 2018 Mercedes Benz παρασύρθηκε από μια νταλίκα που εξερχόταν από το Κέντρο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Βόρειου Χέμπστεντ (North Hempstead’s Solid Waste Management Authority Transfer Station) και έστριβε αριστερά.

  Η ομογενής διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα, αλλά οι προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών δεν καρποφόρησαν και μετά από λίγες ώρες υπέκυψε στα τραύματά της.

  Η εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας της Κομητείας Νάσο απαντώντας σε ερώτηση των «Αναμνήσεων» σχετικά με το γεγονός επεσήμανε ότι ο οδηγός της νταλίκας ήταν 60 ετών και ότι μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα θα δώσουν στην δημοσιότητα τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

  Η ευθύνη για την διοργάνωση της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών “Fairchild Sons Funeral Home” στη διεύθυνση 1570 Northern Blvd, Manhasset, NY, 11030.

  Η σορός της το πρωί της Παρασκευής, 15 Ιουνίου 2018 από τις 9.00 -11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη διεύθυνση 100 Fairway Drive

  Port Washington, New York, 11050.

  Αμέσως μετά στον εν λόγω ναό θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία και ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Nassau Knolls Cemetery» στη διεύθυνση, 500 Pt. Washington Blvd,. Pt. Washington, New York, 11050.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Δήμητρα και Jay Rushin,ο  εγγονός Λουκάς – Πέρυ Rushin και τα αδέλφια Χριστίνα και Γιώργο Κοράκη, τους κουμπάρους, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και Ελλάδα.

  Οι προσπάθειες των «Αναμνήσεων» να επικοινωνήσουν με την κόρη και την αδελφή της εκλιπούσας δεν καρποφόρησαν μέχρι και ετούτη την ώρα.

  Η γραμματέας της κοινότητας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Πορτ Ουάσινγκτον εξήρε την γενναιοδωρία της εκλιπούσας και της οικογένειάς της και τόνισε ότι ο θάνατός της έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στην μεγαλώνυμη κοινότητα.

  Η εκλιπούσα ήταν νυμφευμένη με τον επιχειρηματία Περικλή Α. Αλεξίου που απεβίωσε στις 20 Απριλίου 2013 επίσης σε αυτοκινητικό δυστύχημα σε ηλικία 83 ετών. Ο Περικλής (Πέρυ) Αλεξίου κατάγονταν από την Μερκάδα, νομού Φθιώτιδας.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.