Νικήτας Σπαράγκης – Nikitas Sparagis (1940 – 2018)

  Ο Νικήτας Σπαράγκης την Τετάρτη 6ης Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Κυριακής, 10ης Ιουνίου 2018, από τις 7-9 μ.μ., θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Frederick Funeral Home» στη διεύθυνση 192-15 Northern Blvd., Flushing, NY 11358.

  H Νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας, 11ης Ιουνίου 2018 και ώρα 9.30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη διεύθυνση 84-35 152 Street, Jamaica, NY 11432.

  Ο θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Ευγενία Σπαράγκη, τα παιδιά του Σταματική Μάτσια, Ηλία και Φιλίσα Σπαράγκη, τα εγγόνια Αναστασία Μάτσια και Νικήτα Ηλία Σπαράγκη, τα αδέλφια, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο «The Lung Cancer Research Foundation» στη διεύθυνση, 155 E 55th Street, #6h, New York, NY 10022, Tel.: (212) 588-1580.

  Ο εκλιπών είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Σπάρτη, νομού Λακωνίας. Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών άλλων συμπατριωτών του ήρθε για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική.

  Εργάστηκε σκληρά και κατάφερε να ξεδιπλώσει το επιχειρηματικό του ταλέντο. Ασχολήθηκε με τα εστιατόρια και επέμεινε όσο ελάχιστοι ελληνικά. Εξ άλλου ακόμη και το όνομα του εστιατορίου του στο Γουάιτστόουν της Νέας Υόρκης φέρει το όνομά του.

  Πρόκειται για το «Nikitas Place» στη διεύθυνση 19-03 Utopia Parkway, Whitestone, N.Y. 11357, το οποίο αποτελεί προορισμό για τους ομογενείς και τους άλλους κατοίκους του Κουίνς που θέλουν να απολαύσουν ποιοτικό ελληνικό φαγητό, ελληνική φιλοξενία σε ελκυστικές τιμές.

  Ο εκλιπών ήταν ενάρετος, ευπατρίδης και γενναιόδωρος όσο ελάχιστοι. Οι κοινότητες, οι σύλλογοι και οι ομοσπονδίες και τα ευαγή ιδρύματα εδώ και στην Ελλάδα έχουν ευεργετηθεί από την γενναιοδωρία του.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.