ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σφύζει από ζωή και κίνηση η καινούργια λέσχη του Greek American με την ευγενική προσφορά και συστέγαση στη λέσχη ΠΑΝΑΘΑ USA στην Αστόρια. Οι εργασίες αναβάθμισης και καλλωπισμού συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Παλιές φωτογραφίες δόξας καθώς και δεκάδες τρόπαια και κύπελα κοσμούν τον εσωτερικό χώρο της λέσχης ενώ τον εξωτερικό έχει αναλάβει να ζωντανέψει ο καταξιωμένος ομογενής ζωγράφος Λουκάς Σουμπασάκης.

Τη Παρασκευή το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύναξη οπαδών, παικτών και παραγόντων από τις δύο λέσχες. Μέσα και έξω δεν έπεφτε καρφίτσα από την αθρόα κοσμοσυρροή.

Στιγμιότυπο από το δείπνο. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

Τα μεζεδάκια είχε αναλάβει ο Γιώργος Ηλιού ενώ στο μπαρ δεν προλάβαιναν να εξυπηρετούν τα αδέλφια Θανάσης και Φώτης Μπουκλής, το νέο αίμα στα διοικητικά του Greek American. Το παρών έδωσαν ο οικοδεσπότης Νίκος Μπάρδης, ο πρόεδρος του Greek American Νίκος Αρβανίτης ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αντώνης Δρύζης και πολλοί άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου, παλιοί και νεότεροι παίκτες και πάρα πολλοί φίλαθλοι. 

Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο γνωστός τροβαδούρος της Αστόριας, Σεραφείμ Λάζος, ο οποίοα για πολλές δεκαετίες είναι φίλαθλος/οπαδός του Greek American. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Τα τρόπαια του Greek American. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Εξωτερική άποψη της νέας λέσχης. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο χώρος στάθμευσης της νέας αθλητικής λέσχης της Panatha – USA. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο Λουκάς Σουμπασάκης, ζωγράφος, διακοσμητής του χώρου. Λουκάς Σουμπασάκης. Ζωγράφος, διακοσμητής χωρου.

   

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.