Σεβαστή Νικολάου – Sevastia Nicholaou (1923 – 2018)

  0
  Κερί.

  Η Σεβαστή Νικολάου (Sevastia Nicholaou), την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 94 ετών στο Charlottesville, VA βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η Νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το μεσημέρι της Τετάρτης, 13ης Ιουνίου 2018, στις 1.00 μ.μ. στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη διεύθυνση 100 Perry Dr, Charlottesville, VA 22902.

  Ο θάνατός της καταλυπεί  τα παιδιά της Ελένη, Μιχάλη και Terri Νικολάου, τα εγγόνια Elizabeth, Baker και Effie, την εγγονή του συζύγου της Χριστίνα, τα δύο δισέγγονα και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν είτε στο Hospice of the Piedmont in Charlottesville Virginia, είτε στο ναό του Αγίου Νικολάου: (St Nicholas Greek Orthodox Church, Building Fund, in Virginia Beach, Virginia.

  Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί στην Αθήνα και ήρθε στις ΗΠΑ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.’Ηταν κόρη των αειμνήστων Νικολάου και Μαρίας Πεσματζόγλου και σύζυγος του αειμνήστου Λαζάρου Νικολάου.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Teague Funeral Home

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.