Πλούσια και ενδιαφέροντα θέματα στην 6η Νισύρικη Αμφικτυονία

Ο Δρ. Γιάννης Τριανταφύλλου, καθηγητής, Σχολή Πολιτικών Μηχανικών (City University of New York) θα εισηγηθεί για τον Βιολογικό Καθαρισμό της Νισύρου.

0
68
Τα Δημοτικά Λουτρά Νισύρου τα οποία δημιουργήθηκαν με τον οβολό των Νισυρίων της Αμερικής και τα οποία ανακινίζονται με την δωρεά του ευεργέτη της ομογένειας Νίκο Ανδριώτη.

ΝΙΣΥΡΟΣ. Πλούσια και ενδιαφέρουσα είναι η ημερήσια διάταξη της 6ης Νισύρικης Αμφικτυονίας που συγκαλεί αύριο το βράδυ ο ομογενής Δήμαρχος Νισυρίων, Δρ. Χριστοφής Κορωναίος. Πρόκειται για την πρώτη μετά από δύο χρόνια και η οποία θα παράσχει την δυνατότητα στους Ελληνοαμερικανούς και σε όλους τους Αποδήμους Νισύριους να πληροφορηθούν για τα εν εξελίξει προγράμματα για την ανάπτυξη του νησιού.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στους εισηγητές συμπεριλαμβάνεται και ο Νεοϋορκέζος Γιάννης Τριανταφύλλου, καθηγητής, Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, CUNY (City University of New York)., ο οποίος θα αναφερθεί στον Βιολογικό Καθαρισμό της Νισύρου.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανοικτής πρόσκλησης: «Ο Δήμαρχος Νισύρου έχει την τιμή και την χαρά να σας προσκαλέσει στην 6 η Νισύρικη Αμφικτυονία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2021 και ώρα 7.30 μ.μ. στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Ξενώνα.

Ο δήμαρχος Νισυρίων, Δρ. Χριστοφής Κορωναίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Νισύρικο Σπίτι στην Αστόρια. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

Η πρώτη συνάντηση, μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, θα περιοριστεί σε μια μέρα για λόγους ευνόητους.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1. «Απολογισμός Πεπραγμένων του Δήμου μας», Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος

2. «Ενεργειακός Σχεδιασμός Νήσου Νισύρου προς Ένα Πλήρως Πράσινο Ενεργειακά Νησί», Καθηγητής Γιάννης Καλδέλλης, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

3. «Ερευνητικό πρόγραμμα IANOS», Ανδρέας Σφακιανάκης, Μηχανολόγος Μηχανικός

4. « Ερευνητικό Πρόγραμμα PRISMI-PLUS», Αθανασία Ανδριανοπούλου, Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

5. « Ερευνητικό Πρόγραμμα NESOI» Τάκης Κτενίδης, Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

6. «Βιολογικός Καθαρισμός Νισύρου», Γιάννης Τριανταφύλλου, καθηγητής, Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, CUNY (City University of New York).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Με εκτίμηση Χριστοφής Ι. Κορωναίος, Δήμαρχος Νισυρίων.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.