Παναγής Μουσμούτης – Peter Mousmoutis (1945 – 2018)

  0

  Ο Παναγής Μουσμούτης (Peter Mousmoutis) την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή στη γενέτειρά του την Κεφαλονιά σε ηλικία 73 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Δευτέρας 3ης Σεπτεμβρίου 2018 από τις 2.00 – 4.00 μ.μ. και 7.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο γραφείο τελετών Matthew Funeral Home στη διεύθυνση 2508 Victory Blvd., Staten Island, NY 10314.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης 4ης Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στον ιερό ναό των Αγίων Τριάδας και Νικολάου στη διεύθυνση 1641 Richmond Ave., Staten Island, NY 10314

  O ενταφιασμός του θα λάβει χώρα αμέσως μετά στο Κοιμητήριο «Moravian Cemetery», στη διεύθυνση 2205 Richmond Road,  Staten Island, New York, 10306.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Μαίρη Μουσμούτη, τα παιδιά Νικόλαο και Μόνικα Μουσμούτη, τα εγγόνια Παναγή και Ανδρίκο Μουσμούτη, τα αδέλφια Σπύρο και Αγγελική Μουσμούτη, Βαγγέλη Μουσμούτη και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στην Κεφαλονιά και όπως κάθε καλοκαίρι πήγαινε με την οικογένειά του στην ιδιαίτερη του πατρίδα. Εφέτος ξεκίνησε με ιδιαίτερη χαρά χωρίς ποτέ του να φανταστεί ότι ήταν και το τελευταίο ταξίδι της ζωής του.

  Ο αείμνηστος ήρθε στην Αμερική το 1970 και τα πρώτα χρόνια εργάστηκε στο τμήμα πωλήσεων της εισαγωγικής εταιρείας ελληνικών προϊόντων «Κρίνος». Μετά από μερικά χρόνια προσελήφθη στο Υγειονομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης, ως σύμβουλος επιχειρησιακού και το 2004 συνταξιοδοτήθηκε.

  Ο Παναγής ήταν ενάρετος, ευπατρίδης και εξαίρετος οικογενειάρχης.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο American Heart Association.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.