Σπυρίδων Ανυφαντής – Spiridon “Spiros” Anifantis (1946 – 2018)

  0

  Ο Σπυρίδων Ανυφαντής (Spiridon “Spiros” Anifantis) την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Κυριακής, 2 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 4.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο γραφείο τελετών «Norton Memorial Funeral Home» στη διεύθυνση, 19 Clapp St. (Off Route 140, Taunton Avenue), Norton, MA.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί τo πρωί της Δευτέρας 3ης Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη διεύθυνση 457 Oak Street, Brockton, MA 02301.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «Timothy Plain Cemetery» στο Norton, MA.

  O θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Ελένη το γένος Κοντούλη, τα παιδιά Toula Anifantis και George Ibrahim, Nikoletta και Christos Kounadis, Nikos και Courtney Anifantis, τα εγγόνια Tia, John, Gerasimos, Spiros και Valentina, τα αδέλφια Costantinos Anifantis, Lambrini Stavrou, Stavroula Andreopoulos, Paraskevi Makri και Maria Fideropoulou  τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ, στην Ιταλία και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Πόβλα Θεσπρωτίας στις 10 Ιουνίου 1946 και ήταν πρωτότοκος γιος της Σταματίας (Τσίγκου) Ανυφαντή και του αειμνήστου Νικολάου Ανυφαντή. Μαζί με τον αδελφό του και τις τέσσερις αδελφές μεγάλωσαν στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας.

  Το 1970 χόρεψε τον Χορό του Ησαϊα με την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένης Κοντούλη και την ίδια χρονιά ήρθαν μαζί με τον κουνιάδο του στις ΗΠΑ και εγκαταστάθηκαν στο Γούστερ, διότι την εποχή εκείνη αποτελούσε την Μέκκα των Ηπειρωτών της Αμερικής.

  Μετά από δύο χρόνια συνεταιρίστηκε με τον κουνιάδο του Πίτερ Κοντούλη και δημιούργησαν το εστιατόριο «Norton House of Pizza».

  Ο εκλιπών ήταν ένας από τους πιο γνωστούς εστιάτορες του Νόρτον και με το φιλότιμο, με την φιλαλληλία και με την γενναιοδωρία του είχε κλέψει τις καρδιές όχι μόνο των ομογενών, αλλά και των Αμερικανών.

  Ο αείμνηστος και η οικογένειά του τα πρώτα χρόνια ήταν μέλη της κοινότητας του Αγίου Σπυρίδωνα στο Γούστερ της Μασαχουσέτης και τις τελευταίες δεκαετίες μέλη της κοινότητας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μπρόκτον της Μασαχουσέτης.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.