Νικόλαος Βλάμης – Nick Vlamis (1935 – 2018)

  0

  Ο Νικόλαος Βλάμης (Nick Vlamis) το πρωί της Πέμπτης, 30ής Αυγούστου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Stroudsburg της Πενσιλβάνιας έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Κυριακής, 2 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 3.00 – 6.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Τιμίου Σταυρού στη διεύθυνση 135 Stokes Avenue, Stroudsburg, PA (το τρισάγιο θα ψαλεί στις 5.30 μ.μ.).

  Η  νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας, 3 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. στον εν λόγω ναό.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Ελληνορθόδοξο Τμήμα του ; κοιμητηρίου «Stroudsburg Cemetery».

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Ειρήνη Βλάμη, το γένος Χαρτοφύλη, τα παιδιά του George και Theresa Vlamis, Theodore και Lori Vlamis, τα εγγόνια Nick G. Vlamis, Alexandra Margolis, Zoe Vlamis και Nick J. Vlamis, τα δισέγγονα Naomi, Jonah και Noah, τα αδέλφια Irene και Mike Halas, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στην Ανδρο και ήταν γιος των αειμνήστων Γεωργίου Βλάμη και Άννας το γένος Χάλα.

  Ήρθε στην Αμερική το 1956 και τα πρώτα χρόνια εργάστηκε στα εστιατόρια της οικογένειάς του στη Νέα Υόρκη. Το 1958 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ειρήνη, το γένος Χαρτοφίλη.

  Το 1967 μετακόμισαν στο Stroudsburg της Πενσιλβνάνιας και μετά από δύο χρόνιά αγόρασαν το εστιατόριο «Arlington Diner» στο οποίο εργάστηκαν μέχρι και την συνταξιοδότησή τους.

  Ο εκλιπών ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του Τιμίου Σταυρού και πρώην πρόεδρός της.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα Τιμίου Σταυρού στη διεύθυνση  135 Stokes Avenue, Stroudsburg, PA, 18360.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.