Πατρίσια Σωτήρος Τζέιμς – Patricia Sotiros James (1823 – 2018)

  0
  Κερί.

  Η Πατρίσια Σωτήρος Τζέιμς, Patricia Sotiros James, το Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 95 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Τρίτης, 12 Ιουνίου 2018 θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Smith-Corcoran Palatine Funeral Home στη διεύθυνση 185 E. Northwest Hwy. Palatine, IL 6006.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τετάρτης 13 Ιουνίου 2018, στις 10.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στη διεύθυνση, 133 S Roselle Road, Palatine, IL 60067.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο «Elmwood Cemetery» στη διεύθυνση 2905 Thatcher Road, River Grove, IL 60171.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Catherine και Nick Daglas, Patty και Walter Dipping, τα εγγόνια Cristina, Nicholas (Bekah), Paul και Mary Catherine, τα δισέγγονα Bentley and Bryant, την αδελφή Alice Palmer, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί στο Σικάγο. Ηταν κόρη των αειμνήστων Πολ και Ειρήνη Σωτήρος και είχε και άλλα δύο αδέλφια. Πρόκειται για την Μαρία και τον Γιώργο που είχαν πεθάνει νωρίτερα από την εκλιπούσα.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στον ναό του Αγίου Νεκταρίου (St. Nectarios Greek Orthodox Church, 133 S Roselle Road, Palatine, IL 60067).

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της τελετής έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «John G. Adinamis Funeral Directors, Ltd».

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.