Ο Δημήτριος Ματθαίου πρόεδρος και πάλι του Ahepa Maritime Chapter

0
Ο Πρόεδρος του Maritime Chapter, Δημήτριος Ματθαίου

Το Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas κατά την διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, που έγινε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, ανέδειξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς επίσης και τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.

Το νέο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas συγκροτήθηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

  • Πρόεδρος: Ματθαίου Δημήτριος
  • Αντιπρόεδρος: Πολίτης Διονύσιος
  • Γεν. Γραμματέας: Τζανετής Γεώργιος
  • Ταμίας: Λεουτσάκος Μιχαήλ
  • Μέλος: Βέρμπης Γεώργιος

Επίσης, η νέα τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή θα απαρτίζεται από τους κάτωθι:

  • Λεουτσάκος Ιωάννης, Πρόεδρος Εξελεγκτικής Επιτροπής
  • Καλοκαιρινός Αντώνιος, μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής
  • Κουτσίκος Παναγιώτης, μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής

Πριν την έναρξη της διαδικασίας των εκλογών, πραγματοποιήθηκε βράβευση του Προέδρου, Δημήτριου Ματθαίου από τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά για το έργο του και την σημαντική του πορεία στον χώρο της Ναυτιλίας.

Με το πέρας της διαδικασίας των εκλογών, ο Πρόεδρος του Maritime Chapter, Δημήτριος Ματθαίου, ο οποίος επανεξελέγη πανηγυρικά ανέφερε:

«Σας ευχαριστώ πολύ που μου αναθέσετε και πάλι το τιμόνι της AHEPA Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas για να συνεχίσουμε μαζί να συμπλέουμε στις θάλασσες των αξιών, του πολιτισμού και της κοινωνικής συνεισφοράς! Να εξακολουθήσουμε μαζί το μεγάλο ταξίδι της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης πάνω στο γερό σκαρί του θαλασσινού Chapter μας, που ήδη έδωσε σε όλους μας πληθώρα εμπειριών, κοινωφελών δράσεων και ηθικής ικανοποίησης.

Στο μεγάλο και πετυχημένο αυτό ταξίδι είμαστε όλοι μαζί συνοδοιπόροι. Οι επιτυχίες είναι καρπός της συλλογικής μας προσπάθειας. Είναι απότοκο της ανταπόκρισής σας στον συντονισμό και στις προτάσεις που κατατίθενται για δράση.

Για αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω εγκάρδια και ξεχωριστά τον καθένα από εσάς τους Αδελφούς μου για την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου, υποστηρίζοντας τις πολύ σημαντικές δράσεις, που πραγματοποιήσαμε με το νεοσύστατο Chapter μας στο χρονικό διάστημα του ενός έτους από τη συγκρότηση του τμήματος το 2021 και την ανάληψη της Προεδρίας μου. Όλα αυτά ήταν ένας πραγματικός άθλος!

Στο ταξίδι μας, που μόλις άρχισε, σας καλώ και πάλι, ως μέλη μιας σπουδαίας παγκόσμιας Οργάνωσης, να συνεχίσουμε δημιουργικά με συνέργειες αγάπης και σεβασμού για τον συνάνθρωπο μας και να μείνουμε αφοσιωμένοι στην εδραίωση της αλληλεγγύης, της ηθικής συνεργασίας και της φιλανθρωπίας.

Με «πλοίο διαρκείας» το Chapter μας, με πλοηγό της κοινής μας πορείας τις αξίες μας, με μοναδικό προσανατολισμό την προσφορά και ναυαρχίδα μας την κοινωνική, οικογενειακή και ατομική αριστεία, ας ξεκινήσουμε και πάλι μαζί! Τα πέλαγα της κοινωνικής προσφοράς μας περιμένουν!»

Πηγή: https://www.mononews.gr/

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.