Νικόλαος Πόλης – Nickolas Polis (1929 – 2018)

  Ο Νικόλαος Πόλης, κάτοικος του Ατλάντι Σίτι της Νέας Ιερσέης, την Πέμπτη 3 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών.

  Ο θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Ζωή (το γένος Ζηκοπούλου), τα παιδιά Γιώργο Πόλη, Σοφία και Απόστολο Βασδέκη, τα εγγόνια Steve και Melinda, Nick και Kelly, Jimmy, Nicholas, τα δισέγγονα Evan, Lukas, Paulie, and Alex, τον αδελφό του Δημήτριο και την σύζυγό του Θεανώ, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ, στην Ελλάδα και στην Αυστραλία.

  Οι συγγενείς και οι φίλοι το πρωί της Πέμπτης 10 Μαϊου 2018 θα συγκεντρωθούν στο ναό του Αγίου Νικολάου στην διεύθυνση 13 South Mount Vernon Avenue, Atlantic City, NJ 08401 προκειμένου από τις 10-11 π.μ. να προσκυνήσουν την σορό του και εν συνεχεία να παρακολουθήσουν την νεκρώσιμη ακολουθία.

  Αμέσως μετά θα μεταβούν στο Κοιμητήριο «Atlantic City Cemetery» προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ενταφιασμό της σορού του.

  Η οικογένεια καλεί συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προβούν σε δωρεά στη μνήμη του στον ναό του Αγίου Νικολάου (St. Nicholas Greek Orthodox Church, 13 South Mount Vernon Avenue, Atlantic City, NJ 08401).

  Ο εκλιπών γεννήθηκε προ 89 ετών στο Αξιόκαστρο νομού Κοζάνης. Οι αείμνηστοι γονείς του Γεώργιος και Σοφία Κακαγιαννοπούλου έφεραν στον κόσμο και άλλα δύο παιδιά, την αείμνηστη Αλεξάνδρα (Δοσοπούλου) και Δημήτρη.

  Ο αείμνηστος προ πέντε δεκαετιών ήρθε για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική. Μετά από μερικά χρόνια έγινε Αμερικανός πολίτης και εντάχτηκε στους κόλπους της κοινότητας του Αγίου Νικολάου στο Ατλάντικ Σίτι της Νέας Ιερσέης.  

  Ηταν ξυλουργός και με την πάροδο του χρόνου απέκτησε την δική του οικοδομική εταιρεία.

  Ο εκλιπών ήταν ενάρετος και τα ενδιαφέροντά του ξεπερνούσαν κατά πολύ τα στεγανά πλαίσια της ομογένειας.

  Ηταν φιλομαθής και ενδιαφερόταν όσο ελάχιστοι για τα τεκταινόμενα στην ομογένεια, στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Τελετών «Gormley Funeral Home», 2706 Atlantic Ave., Atlantic City, NJ 08401, τηλ: (609) 344-1101.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.