Κώστας Χριστοφορίδης – Kostas Christoforides (1932 – 2018)

  O Κώστας Χριστοφορίδης (Kostas Christoforides) την Δευτέρα 7 Μαϊου 2018 έχασε την πολυετή μάχη με την νόσο του Πάρκινσον βυθίζοντας σε πένθος την σύζυγό του Κούλα Χριστοφορίδη, τον γιο του Χριστόφορο Χριστοφορίδη, τα θετά του παιδιά Stacie και Scott Klein, τα εγγόνια Κώστα και Στέφανο Χριστοφορίδη, Jessica, Kristina, Caila, David και Rachel Klein, τον αδελφό του π. Χαράλαμπο Χριστοφορίδη και την πρεσβυτέρα, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η σορός του το απόγευμα της Πέμπτης 10 Μαϊου 2018 από τις 6-8 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Collins Funeral Home» στην διεύθυνση, 92 East Avenue, Norwalk, CT. Στον ίδιο χώρο θα αναπεμφθεί και το τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

  Η κηδεία, βάσει της τελευταίας επιθυμίας του εκλιπόντος θα τελεστεί στην ιδιαίτερή του πατρίδα στην Σπηλιά της Ελλάδας.

  Η οικογένεια του καλεί συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προβούν σε δωρεά στην μνήμη του στο «The Parkinson’s Disease Foundation» ακολουθώντας τις οδηγίες στην ιστοσελίδα www.apdaparkinson.org.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1932 και μεγάλωσε σε μια πολύτεκνη οικογένεια.

  Οι γονείς του Χριστόφορος και Δέσποινα Σαρβανίδου – Χριστοφορίδου, έφεραν στον κόσμο και άλλα έξι παιδιά και συγκεκριμένα τον π. Χαράλαμπο Χριστοφορίδη και τους αειμνήστους Σοφία, Ανθή, Χρήστο, Αναστάσιο και Γιάννη Χριστοφορίδη.

  Ο αείμνηστος ήρθε για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική το 1968 και αγκυροβόλησε στο Νόργουακ του Κονέκτικατ.  Εργάστηκε σε διάφορα εστιατόρια και για τρεις περίπου δεκαετίες ως αρτοποιός στο «Pepperidge Farm» του Κονέκτικατ.

  Ο εκλιπών, όπως αναφέρουν οι συγγενείς και οι φίλοι, ήταν ενάρετος και γενναιόδωρος όσο ελάχιστοι. Αγαπούσε τα παιδιά και τα εγγόνια του και τον ελεύθερο χρόνο τον περνούσε στα ελληνικά κέντρα της περιοχής, άλλοτε συνομιλώντας με συγγενείς και φίλους και άλλοτε με τον γαμπρό του Scott Klein.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.