Νίκος Ευαγγέλου Πεπόνης – Nick Evangelos Peponis (1930 – 2018)

  0

  Ο Νίκος Ευαγγέλου Πεπόνης (Nick Evangelos Peponis) την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών «A.M. Residential Care Home» στο Burlingame της Καλιφόρνιας.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί το πρωί της Παρασκευής 21ης Σεπτεμβρίου 2018 στις 11 π.μ. στο ναό του Τιμίου Σταυρού στη διεύθυνση 900 Alameda de las Pulgas
  Belmont, CA, 94002.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμό του στο κοιμητήριο «Greek Orthodox Memorial Park» στη διεύθυνση 1148 El Camino Real Colma, CA 94014.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τις θετές του κόρες Sharon A. Jackson και Mary H. Medeiros.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1930, στο Λεβίδι Αρκαδίας και μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο ήρθε στο ς στο  Geneseo του Ιλινοις, για να εργαστεί με τον θείο του Dennis στην εταιρεία «John Deere» για μερικά χρόνια.

  Το 1969 μετακόμισε στην Καλιφόρνια και με την πάροδο του χρόνου αγόρασε μια εταιρεία παραγωγής φύλλο κρούστας, ελληνικά αρτοσκευάσματα και πουλούσε εισαγόμενα ελληνικά προϊόντα.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί  στο Γραφείο Τελετών «Sneider & Sullivan & O’Connell’s Funeral Home and Cremation Service»

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.