Γκαστ Κωνσταντίνος Καραμαγιάννης – Gust Konstantinos Karamagianis (1925 – 2018)

  0

  Ο παλαίμαχος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου Γκαστ Κωνσταντίνος Καραμαγιάννης (Gust Konstantinos Karamagianis) την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το πρωί του Σαββάτου, 15 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 10.00 – 11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Τιμίου Σταυρού στη διεύθυνση 7560 Archer Road, Justice, IL 60458. Αμέσως μετά θα λάβει χώρα η νεκρώσιμη ακολουθία στον εν λόγω ναό και εν συνεχεία ο ενταφιασμός του στο κοιμητήριο Evergreen Cemetery.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη δίδυμη αδελφή του Mary Korbos και τα αδέλφια Bertha και Gus Philipps, Arthur και Irene Karamagianis, Collette και Aristotle Sarlas, τους έξι αναδεξιμιούς, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1925 στο Σικάγο από τους αειμνήστους Frank και Pauline Karamagianis και ήταν βετεράνος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Υπηρέτησε στην Αμερικανική Αεροπορία και στις 3 Οκτωβρίου 1944 προσγειώθηκαν στη Γαλλία. Στη συνέχεια συμμετείχε σε πολλές μάχες στη Γαλλία, στο Βέλγιο και στη Γερμανία.

  Ο αείμνηστος ήταν συνέταιρος με τον ξάδελφό του John Striglos στο εστιατόριο «The Time Out Lounge»

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο Holy Cross Greek Orthodox Church in Justice.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών John G. Adinamis Funeral Director, Ltd.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.