ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τραυματισμοί και απουσίες αδυνάτησαν την ομογενειακή ομάδα που δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα με τους τραχείς Ιρλανδούς της NY Shamrock SC.

Ο πρόεδρος και προπονητής της ομάδας Θέμης Νταούλας έκανε ότι μπορούσε να ισορροπήσει το παιχνίδι αλλά τα κενά και ελλείψεις δεν αφήσαν πολλά περιθώρια.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε την ευκαιρία με συνομιλήσουμε με τον κύριο Θέμη εφ’ όλης της ύλης πέρα και εκτός της αγωνιστικής ετοιμότητας της ομάδας.

Αφ’ ενός οι προσπάθειες αναβάθμισης της ομάδας έχουν αποδώσει με την απόκτηση τριών μεταγραφών πράγμα που φαίνεται από το γεγονός ότι η ομάδα βαθμολογικά είναι σε καλλίτερη θέση από όλα τα προηγούμενα χρόνια και αφετέρου όπως μας επεσήμανε ο κ. Νταούλας γίνονται μεγάλες προσπάθειες να οργανωθεί η ετήσια συνεστίαση / τσιπουροβραδιά προκειμένου να βρεθεί όλοι η παρέα σε μια αξέχαστη τσιπουροκατάνυξη, καλό φαγητό γλέντι και χορό.

Ο Θέμης Νταούλας, ο οποίος προσκαλεί τους φιλάθλους και την ομογένεια στην τσιπουροβραδιά, 30 Νοεμβρίου στην αίθουσα της Ομοσπονδίας στην Αστόρια. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

Ο κ. Θέμης Νταούλας έκανε κάλεσμα και μας δήλωσε: «Καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο Σάββατο, 30 Νοεμβρίου στο κτήριο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματίων για μια αξέχαστη τσιπουροβραδιά με Θεσσαλικό τσίπουρο που έρχεται ιδικά για την εκδήλωση, με κρασάκι, μπύρα, μεζεδάκια και συνοδεία από καλό φαγητό. Θα έχουμε, ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδι. Καλούμε τους φίλαθλους και την ομογένεια να έλθουν να χαρούν μαζί με τους παίκτες μας και να ενισχύσουν την ομάδα» 

Στιγμιότυπο από τον αγώνα. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Στιγμιότυπο από τον αγώνα. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Στιγμιότυπο από τον αγώνα. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Στιγμιότυπο από τον αγώνα. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.