Μαρία Κουτσουμπάρη – Marie Koutsoumbaris (1959 – 2018)

  0
  Κερί.

  Η Μαρία Κουτσουμπάρη (Marie Koutsoumbaris, nee Logerfo) ,  την Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 απεβίωσε πρόωρα στην Αστόρια σε ηλικία 59 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.​

  Η σορός της το απόγευμα της Δευτέρας, 22 Οκτωβρίου 2018, από τις 2.00 – 5.00 μ.μ. και 7.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Drago Funeral Home & Cremation Services» στη διεύθυνση 43-10 30th Avenue, Astoria, New York, 11103. Ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τον σύζυγό της Γιώργο Κουτσουμπάρη, τα παιδιά της David, Irene και Anthony και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους.

  Η Μαρία ήταν απόφοιτη της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και ήταν νυμφευμένη με τον ομογενή Γιώργο Κουτσουμπάρη και έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά, το David, την Ειρήνη και τον Αντώνη και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Η Μαρία εργάζονταν στο Γραφείο Τελετών «Drago Funeral Home & Cremation Services» στην Αστόρια, ενώ ο σύζυγός της στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης. Εργάστηκαν σκληρά και επένδυσαν όσο ελάχιστοι στην παιδεία των παιδιών τους.

  Ο πρόωρος θάνατός της έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση σε όλους όσους είχαν την τύχη και το προνόμιο να γνωρίσουν την Μαρία και την θεωρούσαν φίλη.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.