Αντώνιος Μαλίγα – Anthony G. “Tony” Maligas (1963 – 2018)

  0

  O Αντώνιος Μαλίγας (Anthony G. “Tony” Maligas), την Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 απεβίωσε πρόωρα, λόγω των επιπλοκών του διαβήτη βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Δευτέρας, 22 Οκτωβρίου 2018 από τις 4.00 – 6.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο γραφείο Τελετών «Peter Rossi & Son Memorial Chapel» στη διεύθυνση 1884 North Road NE Warren, OH 44483.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης, 23 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη διεύθυνση, 429 High St. Warren, Ohio, 44481.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο κοιμητήριο «Oakwood Cemetery» στο Warren, OH.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τους γονείς του Γεώργιο και Φιλιώ Μαλίγα, τα αδέλφια Jeannie Maligas, Kerry Maligas, τους θείους Manuel και Lee Maligas, Mike και Mary Jane Loulis, τους δύο θείους στην Ελλάδα και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στη γενέτειρα.  

  Ο αείμνηστος έχει γεννηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 1963 στο Γουόρεν Οχάιο. Οι γονείς του τον γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.  Αποφοίτησε το 1981 από το λύκειο Warren G. Harding High School.

  Εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες μεταξύ των οποίων Premium Meats, Packard Electric και μια διετία ήταν ιδιοκτήτης του εστιατορίου Christos. Ηταν πολυτεχνίτης με όλη τη σημασία της λέξεως και διακρινόταν για το φιλότιμο.

  Ο Αντώνης ήταν δραστήριο μέλος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στο Γουόρεν Οχάιο και συμμετείχε σε πλείστες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου, στη διεύθυνση: St. Demetrios Greek Orthodox Church 429 High St. Warren, Ohio 44481.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.