Μαρία Τσακαλάκη – Maria Tsakalakis (1925 – 2018)

  0
  Κερί.

  Η Μαρία Τσακαλάκη (Maria Tsakalakis) την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Τρίτης, 11ης Σεπτεμβρίου 2018 από τις 6.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Thomas B. Dobies Funeral Home», 701 E. Tarpon Avenue, Tarpon Springs, FL 34689. Το τρισάγιο υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής της θα ψαλεί στις 7.00 μ.μ.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τετάρτης 12ης Σεπτεμβρίου 2018 στις 11.00 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στη διεύθυνση 36 N. Pinellas Avenue

  Tarpon Springs, FL. 34689.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Cycadia Cemetery».

  Ο θάνατός της καταλυπεί την κόρη της Ana Patsalides τον σύζυγό της Harry και την αδελφή του Helen, τα εγγόνια Panayiota και Matt Santhouse, Constantine Patsalides και τον δισεγγονό Michael, την κουνιάδα Toula Chakalos, τα ανίψια Vicki και Demetrios Grafas, Dina και Matt Brady, Vasili και Tracy Chakalos, τα ξαδέλφια Dr. Mary Galinski και Soula Demou και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1925 στα Βούρβουρα Αρκαδίας. Οι αείμνηστοι γονείς της Βασίλειος και Ευρυδίκη τη γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής της.

  Μετά τον πόλεμο μετέβη στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής όπου ζούσε και εργάζονταν ο συγχωριανός της Παναγιώτης Τσακαλάκης και τις 11 Μαρτίου 1953 χόρεψαν το Χορό του Ησαϊα.

  Μετά από δέκα πέντε χρόνια μετακόμισαν στο Σίλβερ Σπρινγκς του Μέριλαντ όπου κατοικούσαν οι γονείς της και ο αδελφός της Σπύρος με την οικογένειά του.

  Η εκλιπούσα εργάστηκε ως μοδίστρα στην εταιρεία Raleigh της Ουάσινγκτον και ήταν μέλος του αρκαδικού συλλόγου και της κοινότητας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένη της Ουάσινγκτον.

  Το 2001 μετακόμισε με το σύζυγό της στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριδας.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο St. Nicholas Greek Orthodox Cathedral, 36 N. Pinellas Avenue, Tarpon Springs, FL 34689

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.