Ιωάννης Αναστασόπουλος – John Anastasopoulos (1952 -2018)

  0

  Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Land & Sea Diner Restaurant στο Fair Lawn της Νέας Ιερσέης Ιωάννης Αναστασόπουλος (John Anastasopoulos) δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας. Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το πρωί της Τρίτης, 11 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 10.30 – 12.30 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στη διεύθυνση, 51 Paramus Road, Paramus, NJ 07652. Αμέσως μετά στον ίδιο ναό θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «George Washington Memorial Park» στη διεύθυνση 234 Paramus Road, Paramus, N. J.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Πάμελα, το γένος Πασχάλη (Pamela Pashalis – Anastasopoulos), τα παιδιά Peter και Despina Anastasopoulos, Alexander Anastasopoulos, Eleftheria kai Sotiris Hondros, Joanne Anastasopoulos, Maria Anastasopoulos, τα εγγόνια Yianni, Lambros, Niko και Marina Anastasopoulos, Dimitrios Hondros, τα εννέα αδέλφια του στην Ελλάδα, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών ήταν ιδρυτής και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Land & Sea Diner Restaurant στο Fair Lawn της Νέας Ιερσέης και η είδηση για τον πρόωρο θάνατό του έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στους εργαζόμενους, στους πελάτες και σε όσους έχουν ευεργετηθεί από τη γενναιοδωρία και την ευσπλαχνία του.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα του Αγίου Αθανασίου (St. Athanasios Greek Orthodox Church, 51 Paramus Road, Paramus, NJ 07652).

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «Louis Suburban Chapel», Fair Lawn, N.J.

  -Advertisement-


  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.