Πολ Σ. Βουλόπος – Paul S. Voulopos (1926 – 2018)

  0

  Ο Πολ Βουλόπος (Paul S. Voulopos) την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 92 ετών έχοντας στο πλευρό την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Κυριακής από τις 6.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη διεύθυνση 64 Hershey Ave, Lancaster, PA 17603.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας, 10 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10.30 π.μ. στον εν λόγω ναό.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Conestoga Memorial Park.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Kanella, τα παιδιά Stephen και Wendy Voulopos, James και Dory Voulopos, Dennis Voulopos, Timothy και Dana Voulopos, τα εγγόνια Michael, Katina, Kristian, Leah, Eleni, Makayli και Sophia, τον δισεγγονό Jacob, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στο Λάκναστερ Πενισλβάνιας και ήταν γιος των αειμνήστων Stergos Voulopos και Maria, το γένος Hondras.

  Ήταν συνάμα ιδιοκτήτης και διευθυντής της Lancaster Beverage για 38 συναπτά έτη,

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα του Ευαγγελισμού (Annunciation Greek Orthodox Church, 64 Hershey Ave, Lancaster, PA 17603, είτε στο  St. Jude Children’s Hospital, 501 St Jude Place, Memphis, TN 38105.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.