Μαντελένα Κορδωμένου – Maddelena Buonocore Kordomenos (1970 – 2018)

  0

  Η Μαντελένα Μπουονοκόρε Κορδωμένου (Maddelena Buonocore Kordomenos), την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, έχασε την πολύμηνη μάχη με την ασθένεια βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της, τους συγγενείς και φίλους.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης, 6 Σεπτεμβρίου 2018, στις 9.30 π.μ. στο ναό «Our Lady of Mt. Carmel» στη διεύθυνση 23-25 Newton Road, Astoria, N.Y.,11102.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «St. Michael’s Cemetery» στη διεύθυνση, 72-02 Astoria Boulevard, East Elmhurst, N. Y.11370.

  Ο θάνατός της καταλυπεί το σύζυγό της Ιωάννη Κορδωμένο (John Kordomenos), τον γιο της Nicholas – Joseph, τον θετό της γιο Luke, τους γονείς της Domenico και Giuseppina Buonocore, τους πεθερούς Νικόλαο και Ευαγγελία Κορδωμένου, την αδελφή Patricia και τον σύζυγό της Frank Argondizzo, τον κουνιάδο Δημήτρη (Τζέιμς) Κορδωμένο και τη σύζυγό του Μαρία, την ανιψιά Daniela, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ, στην Ιταλία και στην Ελλάδα.

  Αν και η αείμνηστη διέμενε με την οικογένειά της στο Burr Ridge του Ιλινόις, εν τούτοις η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, όπου η Μαντελένα γεννήθηκε και είδε για πρώτη φορά το φως του ήλιου.

  Ο σύζυγός της Δρ. Ιωάννης Κορδωμένος έλκει την καταγωγή του από την Ικαρία και είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μόμπιλ Αλαμπάμα. Γνωρίστηκαν στο Σικάγο και ανήμερα της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου 2015 εισήλθαν εις γάμου κοινωνία.

  Η αείμνηστη ήταν απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (NYU) και εργαζόταν στην ασφαλιστική εταιρεία “AON”, ενώ ο σύζυγός της έχει αποφοιτήσει από τα καλύτερα πανεπιστήμια. Κατέχει PhD στην πυρηνική φυσική και εργάζεται στην εταιρεία «Cianna Medical».

  Έχτισαν το δικό τους σπίτι στο Burr Ridge του Ιλινόις και έκαναν όνειρα για τη ζωή.

  Προ δέκα πέντε μηνών έφεραν στον κόσμο ένα πραγματικό αγγελούδι, τον Νίκολας – Τζόσεφ.

  Η αείμνηστη αγαπούσε τη ζωή και πάλεψε μέχρι και την ύστατη στιγμή. Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 έχασε τη μάχη βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της τους συγγενείς και τους φίλους.

  Τόσο η αδελφή της Patricia Argondizzo, όσο και ο πεθερός της Νικόλαος Κορδωμένος κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» επεσήμαναν ότι και οι δύο οικογένειες θρηνούν και ότι το λεξιλόγιο είναι πολύ φτωχό για να περιγράψει τη θλίψη και την οδύνη.

  «Η Μαντελένα ήταν ένας πραγματικός άγγελος, την αγαπήσαμε και μας αγάπησε και την θεωρούσαμε σαν δική μας κόρη», επεσήμανε ο πεθερός της.

  Η αδελφή της επεσήμανε ότι ήταν ενάρετη, μεγαλόψυχη και γενναιόδωρη όσο ελάχιστοι. «Ήταν χαρισματική και στοργική σύζυγος, μητέρα, κόρη, νύφη, αδελφή, κουνιάδα και φίλη» κατέληξε η κ. . Patricia Argondizzo.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στη Γραφείο Τελετών «Antonopoulos Funeral Home»

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.