Μαρία Κούλλια – Maria Koullias (1930 – 2018)

  0

  H Μαρία Κούλλια (Maria Koullias) την Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 88 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Παρασκευής, 7 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 4:00-9:00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών John G. Litras, Funeral Director Corp.

  Dahill Funeral Home στη διεύθυνση 2525 65th St., Brooklyn, NY 11204.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 8 Σεπτεμβρίου 2018, στις 9.00 π.μ. στον ιερό ναό των Τριών Ιεραρχών, 1724 Avenue P., Brooklyn, NY.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Γεώργιο και Καλλιόπη Γκίννη, Ασπασία και Ιωάννη Καμπουράκη, Παντελή Κούλλια, τα εγγόνια, Νικόλαο Γκίννη, Μαρία και Δημοσθένη Μπάλλα, Γεώργιο και Κατερίνα Παπαντωνίου, Νικόλαο και Μαρία Χαρίση, Μαρίνο Καμπουράκη, Σακελλάρη Καμπουράκη, Καλλιόπη Κούλλια, τα δισέγγονα Δημήτριο Μπάλλα, Γεώργιο Γκίννη, Κασσιανή Μπάλλα, Καλλιόπη Παπαντωνίου, Γεώργιο Μπάλλα, Διονύσιο Χαρίση, τα ανίψια τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στην Κάλυμνο της Δωδεκανήσου και ο θάνατός της έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στους Καλύμνιους της Νέας Υόρκης. Τα συλλυπητήρια μηνύματα των συγγενών και φίλων στη σελίδα του γιου της στο Face Book είναι άκρως συγκινητικά και καταδεικνύουν την αγάπη και το σεβασμό για την αξιολάτρευτη μητέρα, γιαγιά και προγιαγιά.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.