Κωνσταντίνος Τζιουτζιουκλάρης – Konstantinos Tzioutziouklaris (1937 – 2018)

  0

  Ο Κωνσταντίνος Τζιουτζιουκλάρης (Konstantinos Tzioutziouklaris), όπως έγραψε ο ιστότοπος Press of Atlantic City, τη Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το πρωί του Σαββάτου, 11 Αυγούστου 2018, από τις 11.00 π.μ. μέχρι τις 12.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Αγίου Νικολάου στη διεύθυνση 13 South MT Vernon Ave, Atlantic City, N.J., 08401 και στη συνέχεια θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «Atlantic City Cemetery».

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Marcia, τα παιδιά του Athina, Αthanasia και James Nugent, την εγγονή Victoria Nugent, τα αδέλφια Dimitrios και Angi Tzioutziouklaris, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο αείμνηστος γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1937 στον Αυγερινό Κοζάνη. Οι αείμνηστοι γονείς του Αθανάσιος και Αθηνά Τζιουτζιουκλάρη έφεραν στον κόσμο τέσσερα παιδιά και συγκεκριμένα τους αειμνήστους Βάγια, Ιωάννη, Κωνσταντίνο και τον Δημήτριο Τζιουτζιουκλάρη και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Ηρθε στην Αμερική στις αρχές της δεκαετίας του 70 και προ 47 ετών γνώρισε την εκλεκτή της καρδιάς του Marcia με την οποία χόρεψε τον Χορό του Ησαΐα και έφεραν στον κόσμο δύο κόρες την Αθηνά και την Αθανασία.

  Ο εκλιπών ασχολήθηκε με τις οικοδομές και προ τεσσάρων περίπου δεκαετιών ίδρυσαν την οικοδομική εταιρεία «North Star Construction» και την κατέστησαν μια από τις καλύτερες στο Ατλάντικ Σίτι της Νέας Ιερσέης.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο «Lewy Body Dementia Association» είτε στο «American Cancer Society».

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «Jeffries and Keates Funeral Home».

  -Advertisement-


  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.