Τσάρλης Ξενάκης – Charles M. Xenakis (1944 – 2018)

  0

  Ο Τσάρλης Ξενάκης (Charles M. Xenakis) τη Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το πρωί της Παρασκευής, 10 Αυγούστου 2018, από τις 10.00 – 11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη διεύθυνση 401 12th Street
  Campbell, OH 44405 και αμέσως μετά ο π. Steve Denas θα τελέσει τη νεκρώσιμη Ακολουθία.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Marily Johnson, τα παιδιά του Michael και Wilma Xenakis, Chuck και Jamie Xenakis, τα εγγόνια Alexis, Christina, Lila και Mia, τον δισεγγονό Jacob Carpenter, την αδελφή Kathy Goldburg, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1944 στο Youngstown του Οχάιο. Οι αείμνηστοι γονείς του Mike και Dorothy Ramsey Xenaki σε ηλικία δύο ετών αποφάσισαν να επιστρέψουν στη γενέτειρα και άφησαν εκεί τον γιο τους διότι ήθελαν να μεγαλώσει με τον παππού τη γιαγιά και τις θείες του και να μάθει την ελληνική γλώσσα και να εξοικειωθεί με τον ελληνικό πολιτισμό.

  Επέστρεψε για τις σπουδές του και το 1962 αποφοίτησε από το λύκειο Campbell  Memorial. Ηταν άριστος μαθητής και δεινός ποδοσφαιριστής.

  Αρχικά εργάστηκε ως μπογιατζής και στην Youngstown Sheet and Tube. Το 1968 εντάχτηκε στο αστυνομικό σώμα του Κάμπελ και τα τελευταία χρόνια μέχρι και το 1998 διετέλεσε διευθυντής της Αστυνομίας.

  Ηταν μέλος της κοινότητας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Κάμπελ Οχάιο και διακρινόταν για το σπάνιο του χαρακτήρα του, για την ευσπλαχνία και τη γενναιοδωρία του.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Wasko Funeral Home.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.