Τζένη Μ. Τζωαννίδη – Jennie M. Joannides (1918 – 2018)

  0

  Η Τζένη Μ. Τζωαννίδη (Jennie M. Joannides) την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 100 ετών.

  Το απόγευμα της Παρασκευής, 21 Σεπτεμβρίου, στις 1.00 μ.μ. θα αναπεμφθεί τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής της στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων στο Cheyenne, WY.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης, 25 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Rock Island του Ιλινόις. Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Rock Island του Ιλινόις.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Susannah Mihail, Timothy και Kathy Joannides Katina Joannides και David Erlandson, την ανιψιά Candice Kalman, τα οκτώ εγγόνια Jennifer και Sandy Clark, Christopher και Betsey Joannides, Angela Joannides, Nickolas και Courtney Joannides, Andrew Joannides, Paul Erlandson και Reed Erlandson, τα πέντε δισέγγονα Alicia Turner, Jarod Turner, Isabella Joannides, Sophia Schamber, Bailey Arquitt, καθώς επίσης και τον Oliver Louis Joannides που θα έρθει σύντομα στη ζωή, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1918 από τους Katina και Andrew Mihail. Το 1938 παντρεύτηκε τον Louis Joannides, που είχε έρθει μετανάστης από την Κύπρο.

  Την περίοδο του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου ο σύζυγός της ήταν λοχίας στο U.S. Naval Reserves και μετακόμισαν στη Χαβάη.

  Μετά τον πόλεμο ίδρυσαν τη δική τους εταιρεία επενδύσεων και ασφαλειών, την οποία διατήρησαν μέχρι το 1989. Το 1996 μετακόμισε στο Cheyenne, Wyoming για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά της.

  Όλη της η ζωή συνδέθηκε με την εκκλησία και προσέφερε τις υπηρεσίες της στις κοινότητες και στις αδελφότητες της Φιλοπτώχου.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο to Holy Apostles  Orthodox Christian Church Land and Building Fund, 9505 Hynds Blvd., Cheyenne, WY 82009 είτε στο St. George Greek Orthodox Church, 2930 31st Ave., Rock Island, IL  61201.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.