ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ομάδα άνω των 30  του ΝΥ Greek American το βράδυ της Τετάρτης, 6 Νοεμβρίου 2019  νίκησε 3-0 τον Παγκύπριο, εξασφάλισε την πρόκριση και θα εκπροσωπήσει τη Νέα Υόρκη στους αγώνες του Region – 1 του Εθνικού Κυπέλλου (US NATIONAL CUP OVER 30)  

O αγώνας έλαβε χώρα στο Metropolitan Οval και η ομάδα του ΝΥ Greek American διατήρησε την υπεροχή της καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Μιχαήλ Φερνάντεζ  με μια κεφαλιά έβαλε το πρώτο γκολ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο επιθετικός Quake Holder έλαβε μια μακριά μπαλιά από τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, εισήλθε στην εστία του Παγκυπρίου αντιμέτωπος με τον τερματοφύλακα και κατάφερε να βάλει το δεύτερο γκολ.

Στα 5 τελευταία λεπτά, ο αρχηγός της ΝΥ Greek American εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του τερματοφύλακα, έβαλε το 3 γκολ , εξασφάλισε τη νίκη και συνάμα την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του Εθνικού Κυπέλλου.

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της ομάδας άνω των 30 του NY Greek American με τον Παγκύπριο. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Φώτη Μπούκλη.

Ο ΝΥ Greek American θα αναμετρηθεί με τις ομάδες που προκρίθηκαν από τις άλλες Ανατολικές Πολιτείες  που συμμετέχουν στο Region 1 και αν διατηρήσει αυτή τη δυναμική θα φτάσει στους τελικούς του Εθνικού Κυπέλλου.  

Η ομάδα του NY Greek American, ενώ πασνηγυρίζει για τη νίκη. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Φώτη Μπούκλη.
Η αφίσα του τελικού αγώνα.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.