Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης θρηνεί για την Μαρία Παπαγιάννη που ηττήθηκε από τον κορωνοϊό

0
405
Το μήνυμα του 68ου Αστυνομικού Τμήματος στο Μπρούκλιν για τον θάνατο της Μαρίας Παπαγιάννη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με ένα επίσημο «τουίτ» στον λογαριασμό της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, (NYPD), στο Twitter, ο Αρχηγός της Αστυνομίας κ. Ντέρμοτ Φράνσις Σι (Dermot Shea) αποχαιρέτησε την ομογενή σχολική φύλακα των διαβάσεων στο Μπρούκλιν, Μαρία Παπαγιάννη (Maria Papayiannis), που έφυγε από την ζωή μετά έπειτα από σύντομη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ήταν μια συγκινητική υπενθύμιση ότι ο ιός, δεν βλέπει και δεν αναγνωρίζει μήτε θέσεις μήτε αξιώματα, αλλά και μια τιμή για όλη την οικογένεια της Αστυνομίας, συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος στο οποίο ανήκουν οι φύλακες των διαβάσεων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Αρχηγού της Αστυνομίας, η Μ. Παπαγιάννη υπηρέτησε στην θέση του φύλακα των διαβάσεων και προστάτη των παιδιών από το 2013.

Το μήνμυμα του αστυνομικού διευθυντή Ντέρμοτ Σέα.

«Σήμερα (17 Δεκεμβρίου, 2020) οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα της εκλιπούσης» ανέφερε στο «τουίτ» ο αρχηγός της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, που ας σημειωθεί διαθέτει το μεγαλύτερο ανθρώπινο δυναμικό από κάθε άλλο οργανισμό ασφαλείας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το «τουίτ» συμπεριέλαβε και την φωτογραφία της εκλιπούσης και από κάτω ανέγραφε το όνομά της καθώς και το τμήμα στο οποίο ανήκε διοικητικά και ήταν το 68ο Αστυνομικό Τμήμα στο Μπρούκλιν, ενώ είχε καλυμμένο με μαύρη κορδέλα το λογότυπο της Αστυνομίας, σε ένδειξη πένθους.

Οι «Αναμνήσεις» επικοινώνησαν με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του 68ου Αστυνομικού Τμήματος του Μπρούκλιν προκειμένου να πληροφορηθούν περισσότερα για την ζωή και το έργο της αείμνηστης, αλλά μέχρι και ετούτη την ώρα δεν απάντησε στο τηλεφωνικό μας μήνυμα.

Οι πληροφορίες σχετικά με την κηδεία της αείμνηστης δεν έχουν κοινοποιηθεί μέχρι και ετούτη την ώρα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.