Γεώργιος Χαραλαμπίδης – George Charalabidis (1935 – 2019)

  Ο Γεώργιος Χαραλαμπίδης, ο οποίος απεβίωσε στις 20 Μαϊου 2019 σε ηλικία 83 ετών.

  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ευπατρίδης, επιχειρηματίας και εξαίρετος οικογενειάρχης Γεώργιος Χαραλαμπίδης (George Charalabidis) δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας. Τη Δευτέρα, 20 Μαϊου 2019 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.  

  Ο θάνατός του έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση τόσο στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας, στην οποία είχε δραστηριοποιηθεί, όσο και στην κοινότητα του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χίλ της Νέας Ιερσέης, την οποία υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση με την  ιδιότητα του μέλους και του πρώην προέδρου ο γιος του Ιωάννης Χαραλαμπίδης  

  Η σορός του το πρωί της Τρίτης, 28 Μαΐου 2019, από τις 10.00 -11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη διεύθυνση 229 Powell Lane Upper Darby, PA, 19082. Ακολούθως στον ίδιο ναό θα ψαλεί και η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός στο κοιμητήριο Fernwood Cemetery στο Άπερ Ντράμπι Πενσίλβάνιας.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Ευθυμία (Έφη) το γένος Καρρά, τα παιδιά Ιωάννη και Ευφροσύνη (Εφη) Χαραλαμπίδη, Αργύριο (Rouly) Χαραλαμπίδη, Χαράλαμπο (Harry) Χαραλαμπίδη, τα εγγόνια Γεώργιο και Ευθυμία (Mia) Χαραλαμπίδη, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1935 στην Κατερίνη. Οι αείμνηστοι γονείς του Ιωάννης και Καλλίσσα Χαραλαμπίδη έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά τον Γεώργιο και τις (αείμνηστες) Όλγα Πάτση και Σοφία Παναγιωτίδη και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Προ πέντε δεκαετιών και συγκεκριμένα στις 13 Μαϊου 1969 ήρθε για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική. Τα πρώτα χρόνια εργάστηκε ως ράφτης σε μια βιοτεχνία ρούχων στην Φιλαδέλφεια. Το 1977 μαζί με τη σύζυγό του απέκτησαν την δική τους επισιτιστική εταιρεία, η οποία τους παρείχε τη δυνατότητα να μεγαλώσουν την οικογένεια και να σπουδάσουν τα παιδιά τους.

  Το 2002 βγήκε στη σύνταξη και εκ τότε μαζί με τη σύζυγό του το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου το περνούσαν στη γενέτειρα.

  Ο αείμνηστος και η οικογένειά του ήταν μέλη της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου και άλλων ομογενειακών οργανώσεων.  

  H οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Απερ Ντάρμπι, (St Demetrios GOC, 229 Powell Lane Upper Darby, PA 19082)

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών “Vraim Funeral Home”

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.