Γιώργος Μπέλλας – George Bellas (1932 – 2018)

  0

  O Γιώργος Μπέλλας (George Bellas) την Κυριακή, 15η Ιουλίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Τετάρτης, 18ης Ιουλίου 2018 από τις 2.00 – 4.00 και 7.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Charles J. O’Shea Funeral Homes, Inc. στη διεύθυνση 603 Wantagh Ave. Wantagh, New York, United States, 11793.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης, 19ης Ιουλίου 2018 στις 10.00 π.μ. στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στο διεύθυνση 20 Field Ave, Hicksville, NY 11801.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο κοιμητήριο «Pinelawn Memorial Park» στη διεύθυνση 2030 Wellwood Avenue, Farmingdale,, New York, 11735.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Αντιγόνη, τα παιδιά Steven και Kathleen, Janet και Jim Emanuel, τα εγγόνια, τα αδέλφια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.  

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στον Πειραιά στις 25 Σεπτεμβρίου 1932. Οι γονείς του Ευθύμιος και Αικατερίνη Μπέλλα έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά τον Γιώργο, τον Χάρη και τον Γκαστ.

  Όταν ο Γιώργος ήταν 3 ετών οι γονείς του αποφάσισαν να έρθουν για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική και εγκαταστάθηκαν στο Ambridge, της Πενσιλβάνιας, όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

  Σε νεανική ηλικία ήρθε στη Νέα Υόρκη και ασχολήθηκε με το επάγγελμα του ελαιοχρωματιστή. Εργάστηκε στις γέφυρες αρχικά ως εργαζόμενος και εν συνεχεία ως επιστάτης.

  Το 1954 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αντιγόνη το γένος Βαρδαξή που κατάγονταν από τη Μυτιλήνη.

  Το ζεύγος έφερε στον κόσμο δύο παιδιά, τον Στήβεν (Steven) που είναι 57 ετών και την (Janet) που είναι 50 ετών και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας. Επένδυσαν όσο ελάχιστοι στην παιδεία των παιδιών τους και ο Στήβεν σπούδασε οικονομικές επιστήμες και χρηματοοικονομικά, ενώ η Τζάνετ διοίκηση επιχειρήσεων και είναι κάτοχος MBA.

  Ο αείμνηστος ήταν ενάρετος, μεγαλόψυχος, γενναιόδωρος και υπόδειγμα συζύγου, πατέρα και παππού. Ηταν μέλος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στο Μέρικ του Λονγκ Αϊλαντ.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.